Læs også:

Close
Helseguru: Sådan drikker du tømmermændene væk tømmermænd

Helseguru: Sådan drikker du tømmermændene væk

Sundhed  | 

Glem alt om reparationsbajeren – der er andre og bedre ting, du kan drikke for at få tømmermændene til at gå væk

Lørdag morgen (ja, eller torsdag), når tømmermændene banker på, din mund føles som urinstøvet på Roskilde, og dine tænder er beklædt med frotté, er det måske ikke en dejlig kop te, du har allermest lyst til. Men det er ikke desto mindre en rigtig god ide at indtage sådan en urtebombe, når du har ondt i håret.

Ifølge helseguruen Tim Westwell, der er den ene af de to bagmænd i Pukka, har urtete nemlig mange andre egenskaber end almen forebyggelse og vedligeholdelse af dit korpus – te kan nemlig kurere dine tømmermænd! Helt præcist basilikumte – gerne med ingefær i.

– Vi har en te med hellig basilikum (tulsi på engelsk, red.), der er rigtig god, når man skal koncentrere sig, så hvis dit hoved er lidt spaced out om morgenen, er tulsi god til at få dig jordbunden igen. Tulsi bruges nemlig også til meditation og til at øge dit fokus. Det hjælper hjernen til at tage sig sammen, siger urteeksperten til MY DAILY SPACE.

– Drik den med lidt ingefær. Vi har for eksempel teen Three Ginger, jeg ville nok blande den med Three Tulsi for at få hjernen i gang igen.

Læs også: Drik dig i balance: Urtete om morgenen – G&T om aftenen

Grønne alger mod tømmermænd: Chlorella-tabletter

Den gode gamle reparationsbajer kan altså med fordel skiftes ud med en kop te, hvis du har en lidt voldsom dagen derpå – og hvis det er rigtig slemt, har den gode Tim Westwell endnu et par helsetricks i ærmet.

Han anbefaler, at du tager seks chlorella-tabletter, som både er gode for leveren og for immunforsvaret. Det allerbedste vil være, hvis du tager tabletterne allerede inden, du begynder at drikke – og så igen bagefter.

Chlorella er en grøn alge, som i tabletform kan styrke dit helbred og nedkæmpe og endda forebygge dine tømmermænd, hvis du spørger helseguruen Tim Westwell.

Tim Westwell gør dog opmærksom på, at “husk at drikke vand”-frasen dog stadig er aktuel, når tømmermændene skal på retur. Væske og urter er et godt team i den sammenhæng.

– Tømmermænd er tømmermænd, så du skal hydreres hurtigt. Drik masser af vand. Te gælder også, siger han og forsætter:

– Champignon er faktisk også godt. Det styrker dit immunforsvar og holder dig stærk.

Vi må indrømme, at der her på redaktionen ryger en del mere kaffe end te ned i løbet af dagen, men nu er vi blevet en del mere interesserede i urtete – tænk, hvis vi kan slippe for tømmermændene næste gang!

Du kan købe chlorellatabletter, basilikum- og ingefærte i diverse helsekostforretninger og store supermarkeder.

Hvad er dit bedste tip mod tømmermænd?

Snapchat snap my DAILY Space

· Mere fra samme kategori ·