Læs også:

Close
pride houzz

Happy Copenhagen Pride – indret med alle regnbuens farver!

Bolig  | 

Som en hyldest til Copenhagen Pride har vi fundet en række hjem, der alle har taget regnbuens strålende farver til sig

Antonia Wiklund, Houzz.dk

Rød, orange, gul, grøn, blå og lilla – regnbuens farver er lige så glade og bemærkelsesværdige, som de er forskellige. Her bringer vi (som en hyldest til Copenhagen Pride) inspiration til, hvordan du kan matche hele palettens nuancer og se, hvor smukt resultatet er, når de trods forskellighederne sættes sammen side om side – ligesom os mennesker.

I bogreolen

Det siges, at man ikke skal dømme bogen på dens omslag, men det er faktisk præcist, hvad vi opfordrer til nu. I hvert fald hvis du vil skabe en vis ro for øjet og en æstetisk tiltrækkende bogreol. Så kan du nemlig organisere og placere bøgerne efter bogryggenes farver. En lækker farverig og gennemtænkt bogvæg bringer med garanti også lidt ekstra godt humør til rummet.

 

Altbau - Young & Urban

 

Eclectic Family Room

 

Green Hills

I køkkenet 

Selv i køkkenet kan du satse på stor farverigdom, hvis du ikke har noget imod at skille dig lidt ud. Vælg mønstrede, farvefyldte fliser som i stedet for en stænkplade bag køkkenbordet – eller hvorfor ikke mikse skabslågerne i forskellige farver eller tonede karme og lister? Kun smag og fantasi sætter grænser.

 

Une cuisine familiale graphique et vive, avec une petite touche rétro...

 

 

Kitchen

 

Wohnung B

På gulvet

Et farverigt tæppe kan løfte ethvert lidt kedeligt rum. Traditionelle patchwork-tæpper består oftest af flotte sammensyede kvadrater, der er udsnit af gamle orientalske tæpper. Er du til et mere moderne udtryk, findes der et væld af nyere tæpper med farverige mønstre og geometriske figurer.

 

Buster+Punch

 

Colourful Islington Family Home

 

Villa at the Lake Maggiore

Til vinduet

Hvis du kun sjældent får øje på en rigtig regnbue, når du kigger på himlen gennem vinduet, kan du nemt skabe din egen version, som du altid kan få øje på. Sæt mønstrede gardiner eller regnbuefarvede persienner op som her.

 

Inspiration för solskydd

Til opbevaring

Ved hjælp af lidt maling eller dekorativt plastik kan du nemt opgradere udseendet af opbevaringsmøblerne derhjemme. Mal hver hylde i hver sin farve, eller dekorer fronter med plast i matchende nuancer. Gør det på en gennemtænkt og smagfuld måde, så det passer til hvert enkelt rum i hjemmet.

 

Tribeca Penthouse

 

Yeo Street Neutral Bay

På væggen

En måske mere midlertidig, men bestemt ikke mindre bemærkelsesværdig løsning er de regnbuefarvede vægdekorationer!

Og her er absolut ingen grænser for opfindsomheden – et sprudlende maleri, et indrammet stykke stof, væv en macramé, eller sæt små selvklæbende figurer i alverdens toner op på væggen.

 

Brooklyn Brownstone

På sengen

Tekstiler er et af de mest effektive indretningsgreb at ty til, hvis man hurtigt vil skabe mærkbar forandring. Det er oplagt at lade stofferne tiltrække opmærksomhed, mens baggrunden er mere neutral. Sengetæpper, sengetøj og henkastede puder er lette at udskifte, hvis du bliver træt af dem eller ønsker at ændre udtrykket for en stund.

 

Brooklyn Brownstone

 

A nice loft in Tuscany

 

South Melbourne Family Home

På badeværelset

Ligesom køkkenet er badeværelset en mere langsigtet investering. Da de fleste mennesker bliver glade for farver, og da badeværelset er det sted, de fleste af os for alvor vågner op om morgenen, er det måske ikke så dumt at overveje et farverigt flisegulv? Er du mere forsigtig, kan du fokusere på farverige badeforhæng, håndklæder og bademåtter.

 

Cristalli

 

Lolly Brick House

 

Bellmansgatan

 

New Homes
Flamingo

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·