Læs også:

Close
efterårets trends

Efterårets trends: Ti ting, du (måske) ikke kan leve uden

Annonce  | 

Nej, vi har ikke brug for efterårsvejr, som i overhovedet. Det er vi slet, slet ikke klar til endnu. Men til gengæld er vi klar til at shoppe løs af efterårets trends, der er landet i butikkerne

Hvad skal du bruge penge på, når nu du ikke har en uendelig bankkonto eller bare en mega sød bankrådgiver? Køb med omhu. Noget er mere uundværligt end andet. Vi har fundet ti ting fra efterårets trends, som du helt klart burde investere i.

Ruskindsnederdelen

En nederdel, der kan bruges i starten uden strømper for derefter at bruges med en tynd strømpe og til sidst med tyk strømpe, er genial at have i garderoben. Denne i blød ruskind fra Soaked in Luxury i 70’er-stil er et perfekt musthave og iøvrigt et key item, når vi taler om efterårets trends.

ruskindsnederdel

Ruskindsnederdel fra Soaked in Luxury, 799,95 kr., Magasin.dk

 

Bomberjakke

En bomberjakke  man eje i det her efterår. Den er god som “overgangsjakke” og kan senere bruges som cardigan. Og hvorfor ikke vælge en, der passer til alt. Denne er i en flot, armygrøn farve og fra Saint Tropez.

bomberjacket

Bomberjakke fra Saint Tropez, 349,95 kr., Magasin.dk

Sneakers

Et par nye sneakers, der kan bruges til både hverdag og fest, er smarte. Og disse fra Geox i pudder og bordeaux med lidt blank overflade er både cool og gode at gå i. Jeg er fan.

sneaks

Sneaks fra Geox, 849 kr., Magasin.dk

Sweater

En lækker en af slagsen skal der til. Og gerne i en farve eller facon, som man ikke har i forvejen, eller man måske ved vil være pæn. Denne off shoulder-sag er i en flot, bordeaux nuance. Den er i lækker, let strikkvalitet og fra mbyM.

sweater

 mbyM-sweater, 499,95 kr., Magasin.dk

Top

En top er cool at have i garderoben. Brug den på en varm dag alene og en lidt køligere uden på en anden bluse. Skal du til fest, er den superfed at have på under en habitjakke. Denne fra Vila er min favorit dette efterår.

top vila

Top i blå farve fra Vila, 199,95 kr., Magasin.dk

Strømpebukser

De skal først på, når det er nødvendigt. Men det ved man så aldrig, hvornår det er i Danmark. Men brug lidt ekstra på et godt par. Disse er i ekstra fin bomuld med lækre mikrofibre fra Kunert.

strømpebuks

Kunert-strømpebuks, 215 kr., Magasin.dk

Blonde-bh

Ja ja, vi har alle masser af undertøj. Og ekstra meget i sort og hvidt. Derfor er det også ekstra fedt, når der kommer noget frem i en farve, der skiller sig lidt ud, og som kan gøre en stor forskel. Denne i bordeaux passer til alt denne vinter. Prisen er også helt okay.

bhDarci-bh i fed, bordeaux farve, 299 kr., Magasin

Tørklæde

Den accessorie, du bare ikke kan undvære. Men find et tærklæde i en stil eller trend, som kommer frem, så du udnytter de hotte tendenser denne sæson. Dette fra Part Two er i paisleyprint (som er på vej ind igen) og har en af efterårets store farver; bordeaux, som den bærende.

tørklæde

Part Two-tørklæde, 350 kr., Magasin

 

Neglelak

En flot lak i en af efterårets store farver er et godt køb. Denne er cremet og heldækkende og kaldes “when red is really orange”, hvilket passer perfekt til de rustfarvede undertoner.

lak

Neglelak i flot bordeaux fra Appeal4, 39 kr., Appeal4

Flydende eyeliner

En sort streg på øjnene hører sig til i efterårslooket. Isa Dora har en ret god, flydende eyeliner, der kan lægges på ret præcist. Den tørrer hurtigt, er vandfast og nem at lægge.

isa dora

Flydende eyeliner fra Isa Dora, 109 kr., Magasin.dk

 

Læs også: Ti ting til weekendtasken

 weekendtaske collage

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·