Læs også:

Close
vægmaling

DIY: Ombré-vægmaling

Bolig  | 

Pust nyt liv i et kedeligt rum med ombré-vægmaling i din yndlingsfarve

Ombré-tendensen ser vi både i mode-, skønheds- og boligverden, og det forstår jeg godt! Dip-dye-effekten giver liv og kant til rummet (eller dit look), hvilket skaber et toppersonligt udtryk. Her får du fem lette trin til at lave din helt egen tone-i-tone-væg med ombré-vægmaling. Alt, du skal bruge, er en fridag i kalenderen og en lille bunke malergrej.

vægmaling
(Foto: All Over)
Du skal bruge:
Hvid maling
Maling i valgfri farve
En tom malerbøtte
En rørepind
Tre malerpensler
Tre malerrulle-sæt
En vandforstøver
En stor svamp

Hvis du så Nybyggerne på TV2, så du måske Frederik og Mannes svampevæg, som var en moderne genoplivning af det udskældte 90’er-fænomen.

https://www.instagram.com/p/BDicHPFCyg7/?taken-by=frederik_kd

Det er lidt samme princip, vi er ude i her – vi tager også bare elementer fra kalkmaling og tone-i-tone-tanken med ind i malerprocessen for at skabe en endnu større kontrast fra top til bund. Du kan selvfølgelig også male hele væggen, blande hvidt i og fade overgangene ud med svampen, hvis du vil have et mere ensartet resultat.

Trin for trin-guide til ombré-vægmaling

ombrevæg
(Foto: All Over / Tekst: MY DAILY SPACE)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·