Læs også:

Close

Det kan DU lave under den københavnske modeuge

Mode  | 

På onsdag starter den københavnske modeuge officielt, men vidste du, at hele ugen rent faktisk er spækket med events og begivenheder, som DU kan være med til?

Vi er mange, som elsker at være med under modeugen. Vi får lov til at spotte den kommendes sæsons trends og tendenser samtidig med, vi socialiserer … og ja, champagne i rigelige mængder gør jo heller ikke spor. Det bedste ved det hele? DU kan være med til det også.

cff_ss17_web_banner_160712_1260x750px1
(Foto: Copenhagenfashionfestival.com)

Modeugen i København har i de seneste par år virkelig sat sit præg på den internationale modescene. Så sent som sidste sæson offentliggjorde amerikanske VOGUE.com, at de nu også dækker den københavnske modeuge sammen med byerne, Paris, Milano, London og New York. Og VOGUE.com gør det igen denne sæson. Sejt!

Som en del af Copenhagen Fashion Week så Copenhagen Fashion Festival sit lys første gang i 2008. Siden da er det gået stærkt, både i forhold til størrelse og antal deltagere. I år fejrer den danske modebranche modeugen med mere end 200 events inklusive modeudstillinger, gadefester, koncerter, konkurrencer, trendshows, oplæg og meget meget mere.

Modeugen er åben for ALLE!

(Foto: Copenhagenfashionweek.com)
(Foto: Copenhagenfashionweek.com)

En af de mange goder ved modeugen er nyhedsavisen The Daily, som udkommer hver dag under modeugen. Den er spækket med alt det, der er værd at vide. Fra showdetaljer til cool mennesker, streetstyle og fokus på, hvad og hvor man skal se ting. Denne sæson dækker The Daily også Copenhagen Fashion Festivals events og begivenheder.

Tip! Du kan få fat i The Daily på messer, i showrooms, i butikker og rundt på gaderne i København.

I galleriet har vi samlet et overblik over nogle af de mange begivenheder fra onsdag til lørdag. Se med!

Hvis du er nysgerrig efter flere begivenheder, kan du se den endelige plan for Copenhagen Fashion Festival her.

The Green Walk

Hvis der er noget, den danske modebranche er kendt for internationalt, så er det dens grønne indstilling. Vi tager hatten af for alle de grønne initativer, der tilføjes sæson efter sæson. Denne modeuge er ingen undtagelse. The Green Walk er med til at give et overblik over de miljøvenlige og bæredygtige butikker, som gemmer sig i København. Bæredygtighed bliver nemlig ikke længere set som en hippieting med økobriller, men er gået hen og blevet hit og smart uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller modeappel.

the_green_walk_02
(Foto: Copenhagenfashionfestival.com)

Og hvad er så The Green Walk?

The Green Walk er helt lavpraktisk en rute, som du kan gå i København, hvor Copenhagen Fashion Festival har fremhævet butikker, som mindst bærer en etiket med en bæredygtig profil. Den lange liste af butikker inkluderer blandt andet: Stella McCartney, Aiayu, Fillipa K, H&M, Magnolias Luksus 2nd hand, River and Raven og Nørgaard paa Strøget.

Du kan se hvilke butikker i København, der samarbejder med The Green Walk lige her.

Gannis Tennisshow fra en tidligere modeuge i København. (Foto: Polfoto)
Gannis Tennisshow fra en tidligere modeuge i København. (Foto: Polfoto)

 

Tip! Husk at du kan følge MY DAILY SPACE under modeugen. Vi er både på Snapchat og Instagram under navnet @mydailyspace.

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·