Læs også:

Close

Dagbog fra den københavnske modeuge

Mode  | 

Den københavnske modeuge er netop overstået. Den var fyldt med fashionable mennesker, byger, der kom og gik, events, shows og en masse hyggelige stunder. Se ugen gennem Elisabeths øjne her

IMG_3570

Onsdag: Brunch, Blæksprutte & Salami

06.30

Jeg har sat vækkeuret til 06.30 i håb om, at jeg kan komme ud af sengen, selv om jeg kom lige sent nok til køjs i går. Jeg glæder mig til modeugen som et lille barn i en slikbutik. Bring it on, fashion week!

09.00

Dagens første begivenhed er (overdådig) morgenmad hos Tommy Hilfiger. En årlig modeugetradition. Her vrimler det med modefolk og kendisser, der sipper morgenkaffe, kindkysser og snapper skjulte billeder af den kommende forårs kollektion fra Tommy Hilfiger.

IMG_3492

11.00

Tilbage på redaktionen, så jeg kan få samlet op på diverse gøremål. Heldigvis er vejret godt i København pt, men de lover (desværre) regn. Det passer ikke helt ind i min outfit-kalender …

13.00

Tina, Chefredaktør på MY DAILY SPACE, og jeg er inviteret til frokost på Corallo, som ligger på Illum Rooftop. Corallo er en italiensk restaurant, som serverer frisk hummer og fisk. Vi fik serveret alt fra hummer til blæksprutte og krabbe. Det kan stærkt anbefales! Mums.

Corallo, Illum

16.00

Tilbage på redaktionen igen. Denne gang bliver der tastet løs, og verdensituationen bliver vendt. Næste modeugebegivenhed er først kl. 20, så jeg har heldigvis god tid til at få fødderne op og pleje den influenza, jeg kan mærke er på vej.

19.00

Mit første show denne modeuge er Lala Berlin, som jeg har glædet mig utrolig meget til. Jeg så det til sidste modeuge, og jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad Leyla, designer for Lala Berlin, har at byde på denne gang. Det kan kun være godt!

20.00

Wow! Sikke et show Lala Berlin viste. Urban jungle vibes på bedste vis. Lad det endelig blive forår ASAP. Showet var en smule forsinket, så jeg skynder mig at løbe mod Kødbyen, hvor næste show, Henrik Vibskov, foregår.

20.45

Efter endnu lidt forsinkelser, får Henrik Vibskov – fashionably late – vist sit bud på Spring Summer 2017-kollektionerne, mens modellerne går omkring en lang salamiopstilling. Kødbyen og salami som omdrejningspunkt går nu op i en højere enhed, og jeg kan endnu en gang konstatere, at Henrik Vibskov har en legende og dygtig fantasi.

 

Torsdag: Show, show og endnu et … ja, show!

IMG_366110.00

God formiddag! Eftersom jeg ikke havde faste planer denne morgen, så tillod jeg min krop at få et par timers ekstra søvn. Jeg havde en stille morgen med MY MORNING NEWS og modeugeavisen The Daily. I stedet for at tage direkte på kontoret, er jeg på vej på CIFF (en messe, hvor købere og pressen får et nærmere kig på de kommende kollektioner fra en bred vifte af mærker. CIFF er skandinaviens største modemesse).

13.00

Lulu Kennedy holder Crystal Hall live præsentation på CIFF. En levende præsentation af britisk mode. Her serveres Aperol Spritz til fremvisningen, og hvis der er noget, jeg ikke siger nej til, så er det en Aperol Spritz krydret med mode!

Læs også: Aperol Spritz: Fra mormordrink til den mest instagrammede cocktail

15.00

Fra CIFF til Børsen, hvor House of Dagmar holder modeugens næste show. Her bliver der serveret et glas rosé. Noget siger mig, at jeg snart skal have fat i noget rigtigt mad, inden jeg indtager flere drinks. House of Dagmar viser et overdådigt show, og jeg er helt vildt med deres SS17 kollektion, som blev holdt i en neutral farvepalette med enkelte afstikkere som for eksempel orange.

16.00

Videre til rådhuset, hvor Ellen Pedersen holder show til lyden af live musik. Selv om det er herretøj, så er det altid spændende at se, hvordan hendes designkombinationer ser ud den kommende sæson.

House of Dagmar viser smukt show på Børsen i København.
House of Dagmar viser smukt show på Børsen i København.

17.00

Pitstop i Copenhagen Fashion Weeks presselounge. Her tanker jeg op med et par ingefærshots og en proteinbar.

19.00

Det show, jeg har glædet mig allermest til at se, er Lovechild 1979. Her fik den danske modebranche tag over hovedet, da vejret kort tid før showet skulle vise sig fra den lidt våde side. Men noget magisk skete, og lige som showet begyndte, tittede den fine aftensol frem og fik alle de smukke blomsterdekorationer fra Posy til at skinne på bedste vis. Magisk og fortryllende uden lige. Anne-Dorthe Larsen, chefdesigner hos Lovechild 1979, fik det danske modefolk til at sidde tilbage helt fortryllet og mundlamme. Smukt var det og helt klart et af de bedste shows.

IMG_3901
Lovechild 1979 holder magisk show i Glyptotekshavens idylliske rammer torsdag aften.

Fredag: Breakie med preggo og mode i Magasin

09.00

Modeugens tredje og sidste officielle dag. Vi har morgenmad på redaktionen, da MY DAILY SPACEs søde og dygtige livstilsredaktør Anna går på barsel. Hun har medbragt frisk appelsinjuice, lækkert brød og sprøde croissanter. Mums! Som første barselsgave gav vi hende lidt chokolade, som vi havde meget svært ved at holde os fra inden da.

11.00

Turen går ud i byen til et event. Jeg må dog forgæves retur på redaktionen, da jeg havde læst datoen forkert. Man lærer jo heldigvis af sine fejl! #FlotElisabeth #Trængertilsøvn #tgif

Arbejde på kontoret inden modeugens tredje og sidste dag fortsættet.
Arbejde på kontoret inden modeugens tredje og sidste dag fortsættes.

13.00

Vi taster løs på tastaturet for at få de sidste artikler på plads fra ugen, der er gået.

Læs også: Guide: Sådan får du det perfekte Instagram-feed

 

Modeuge på Bremerholmen i samarbejde med Magasin.
Modeuge på Bremerholmen i samarbejde med Magasin.

15.00

Chefredaktøren, Tina, og jeg tager mod Bremerholmen, hvor Magasin i samarbejde med Copenhagen Fashion Week har en masse aktiviteter kørende. Lige som vi ankommer, er en Fashion talk gået i gang. Denne handler om makeuptrends og er i samarbejde med Max Factor. Bagefter får vi set os godt omkring i de forskellige pop up-rum. Tina får endda lokket mig med ind i en photobooth hos Pilgrim, hvilket vi morede os meget over. Sjovt var det!

Resultatet efter første gang i en Photobooth ... Godt man lærer af det :D
Resultatet efter første gang i en Photobooth … Godt man lærer af det 😀

17.00

Modeugen er ovre for mit vedkommende, da jeg må lytte til min krop og lægge mig hjem i seng. Tak for denne gang, det har været fantastisk og fashionabelt på bedste vis! Jeg glæder mig allerede til næste gang.

 

Følger du @mydailyspace på Instagram? Vi opdaterede hver dag Instagram stories under modeugen. Se eller gense det hele lige her:

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·