Læs også:

Close
burger odense

Burgersulten i Odense? We got you covered

Mad  | 

De allerbedste burgersteder i Odense er her samlet på ét sted, så du bare skal koncentrere dig om at stille burgersulten

Næste gang du vil fylde maven med en bøf omringet af en blød bolle og en smeltet skive ost (har du også pludselig fået gang i mundvandet?), så tjek et af disse steder ud.

Burger Anarchy, Gravene

Burgere fra 92 kr., fritter 25 kr., håndskårne 30 kr.

Burger Anarchy har gjort sig meget bemærkede på de sociale medier, hvor det vrimler med yderst lokkende billeder (prøv lige at se osten på det nedenstående). Men det er sgu også svært at tage dårlige billeder af så lækker mad!

Der er hele ni burgere på menukortet – alle med anderledes navne som for eksempel Alex Vause og Mia Wallace – og du kan rent faktisk også få en burger uden bolle, hvis du er på diæt eller lignende. Dippen fås med både blå ost og trøffel, ligesom der selvfølgelig også er de mere klassiske varianter.

Læs også: En ny burgerbølge skyller ind over Danmark

 

Chicago Burger, Åbakkevej

Menu fra 75 kr., lille cheeseburger 20 kr.

Det, der gør kødet her specielt, er, at det ifølge Chicago Burger selv er marineret efter en hemmelig, amerikansk opskrift. Selve restauranten er også indrettet i autentisk dinerstil, og det giver ligesom lidt mere til oplevelsen.

Men hos Chicago Burger er der ikke bare en dejlig burger. Der er også en næsten berømt milkshake og fritter overdænget med smeltet cheddar, stegte løg og “speciel sauce” … Ja, der er tale om et sandt tømmermændsorgie! Eller bare en søndagsbrunch. Eller middagsmad. Eller …

Læs også: Anmeldelse af de bedste, nye burgerjoints i København

https://www.instagram.com/p/BIF0AdSgZDd/

https://www.instagram.com/p/BEgz6oQrhFh/

 

Bull Burger, Albanigade & Middelfartvej

Menu fra 74 kr.

Bull har to restauranter i Odense, og jeg har godt nok kun prøvet den ene, men hvis den anden er lige så god, så kan jeg KLART anbefale den også.

Kødet til bøfferne kommer fra den lokale Grambogård, og selv om Bull er enormt dårlige til at opdatere deres sociale medier, lever populariteten i bedste velgående, fordi kædens image gør alt arbejdet PR-mæssigt. Ja, kæden – den store succes har nemlig resulteret i, at der også er åbnet en restaurant i København. Men den var altså her først …

Læs også: Når bøffen boller med osten: Her spiser du den bedste burger i Aarhus

https://www.instagram.com/p/1npP-oTauF/?taken-by=bulldiner

https://www.instagram.com/p/BArCi0qTag-/?taken-by=bulldiner

Café Skt. Gertrud, Jernbanegade

130 kr. for en menu

Nu er vi ikke så fisefornemme, så vi vil bare bruge caféen kælenavn, Gertruds fremover. Der er nemlig noget velkendt og venligt ved den hyggelige café, og burgeren er bedre end “bare en caféburger”. Bollen er nemlig sød og blød og indeholder blandt andet syltede agurker og rødløgsrelish. Delish!

Der er kun den ene burger på menuen, men du kan tilkøbe både ost og bacon, og så behøver man jo ikke så meget andet, vel?

 

The Burger, Vestergade

Menu fra 105 kr.

Med 11 varianter er der rig mulighed for at finde den helt perfekte burger på The Burger. Kæden har restauranter syv steder i Danmark, men her i Odense ligger den centralt placeret midt i gågaden og er altså ikke til at overse, hvis sulten melder sig på shoppeturen.

De største plusser hos The Burger er de hjemmelavede burgerboller og den miljøvenlige emballage, så du kan bestille takeaway med god samvittighed.

Læs også: Bedste burger i dobbelt A? Her er en for enhver smag

https://www.instagram.com/p/-jFZKTCRmp/?taken-by=theburger

https://www.instagram.com/p/-jcMhgCRv3/?taken-by=theburger

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·