Læs også:

Close
bedste burger i aarhus

Når bøffen boller med osten: Her spiser du den bedste burger i Aarhus

Mad  | 

Hvor går du hen for at få den bedste burger i Aarhus? Vi har fem ret gode bud …

Er din livret også burger? Ellers er den det sikkert, når du har spist dig gennem de fem bedste i Aarhus.

Café smagløs, Klostertorvet

125 kr. for en menu med dyppelse

Café Smagløs er muligvis et af de allerhyggeligste steder i byen. Nu ligger den selvfølgelig også i det charmerende Latinerkvarter, men der er bare en helt speciel stemning, allerede fra du står uden for caféen med de kulørte lamper.

Burgeren her adskiller sig fra de andre, fordi det er, ja, en caféburger. Men den er en klassiker. Vis os en aarhusianer, der ikke har hørt om NamNam-burger, og vi vil pege og håne!

Til burgeren trakteres du med lækre, råstegte kartofler i stedet for fritter – bare som en lille, ekstra luksus til den hjemmerørte aioli.

Læs også: En ny burgerbølge skyller ind over Danmark

cafe smagloes aarhus. Burger
(Foto: Café Smagløs)

https://www.instagram.com/p/-ekvkQGeHB/?taken-at=16214

Murphy’s Burger Joint på Nørre Allé

80 kr. for en menu med dyppelse

Murphy’s er en klassisk, islandsk burgerbar. Det ses både på indretningen og maden, og det kan sagtens kaldes en oplevelse at aflægge et besøg i det stemningsfyldte lokale.

Fritterne er store, bøfferne er flammegrillede, og du kan få en bad boy som nedenstående med hjemmelavet dressing. Så er du i hvert fald helt sikker på at gå mæt derfra.

Læs også: Anmeldelse af de bedste, nye burgerjoints i København

https://www.instagram.com/p/BDp7nhgD4GW/?taken-by=murphysburgerjoint

https://www.instagram.com/p/-hVjLJj4Cg/?taken-by=murphysburgerjoint

The Burger Shack i Frederiksgade

90 kr. for en menu med dyppelse

I The Burger Shack bliver du mødt af bøfvendere i matchende skovmandsskjorter og hipsterbeanies. Det, der gør Shacket ekstra specielt, er det store fokus på økologi og dyrevelfærd, og det er da lige til at blive endnu mere sulten af! Heldigvis er det intet problem af få stillet sulten.

Fritterne er værd at nævne, da de faktisk ofte bliver fremhævet, når snakken falder på The Burger Shack, og bliver du øltørstig, kan du smutte over på baren på den anden side af gaden. Burgerjointen har nemlig en aftale med Tir Na Nog om, at du kan tage din mad med derover og drikke en øl og omvendt. Det er da et klasseeksempel fra Smilets By!

Læs også: Burgersulten i Odense? We got you covered

https://www.instagram.com/p/BHFBW0Dh-Aa/?taken-by=theburgershackaarhus

https://www.instagram.com/p/BDTs-gpoP85/

WeDoBurgers i Østergade

90 kr. for en menu med dyppelse

Det er ingen andre end Danny Kool, der er en af herrerne bag WeDoBurgers, som fokuserer på en helt original burger. Ifølge stedet selv har 30 forskellige burgerboller og 15 typer sennep måtte lade livet for at finde frem til den helt rigtige smag. Intet er overladt til tilfældighederne på WeDoBurgers, og du kan også få din burger i en vegetarisk eller vegansk version.

Danny og hans kompagnon, Christopher, har haft så stor succes med WeDoBurgers, at der nu også er åbnet en restaurant i Aalborg. Hvis du stadig sidder og overvejer, om du skal tage af sted, så må det være, fordi du er stopmæt.

Læs også: Bedste burger i dobbelt A? Her er en for enhver smag

https://www.instagram.com/p/BINMiIygtlK/?tagged=wedoburgers

https://www.instagram.com/p/BEWqT1_tY6h/?tagged=wedoburgers

Tommi’s Burger Joint i Jægergårdsgade

99 kr. for en menu

Frederiksbjerg kan også. Her ligger den islandske Tommi’s Burger Joint, der er en gammel kending i hjemlandet og blandt andet også findes i Kødbyen i København (og i Berlin, Malmø, London og Oslo). Kædens ophavsmand hedder naturligvis Tommi, men det er altså hans islandske kolleger, du finder bag disken.

Stedet er kendt for sine flammegrillede bøffer (smeltet ost, mmm …) og tynde, sprøde fritter, og derudover kan du mærke den ægte grillbarsstemning i de retroagtige omgivelser fyldt med papskilte og poloraidbilleder. Det er næsten lige så amerikansk, som det er islandsk, og vi er vilde med det.

https://www.instagram.com/p/BI9010TjZlI/?tagged=tommisburgerjoint

https://www.instagram.com/p/BG6c_RDJ8tb/?taken-by=tommisburgerjointdk

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·