Læs også:

Close

Syv drømmekøb til efteråret

Annonce  | 

Vi har fundet syv fede styles, som vi drømmer om (og sparer sammen til) i dette efterår

Vi har fundet syv favoritter, vi drømmer om at investere i til efteråret, som måske også kan inspirere dig og din efterårsgarderobe.

Bomberjakken er stadig et hit

Vi er stadig vilde med bomberjakken, specielt i denne smukke, rosa farve. Brug den sammen med mørke denimstyles, et par sorte bukser eller en cool mininederdel.

Efterår1

Moa bomber fra Gestuz, 1.299 kr. hos Magasin

De perfekte ankelstøvler

Ankelstøvlen er og bliver et hit! Vi drømmer om disse håndlavede støvler, som kan bruges sammen med et par slidte jeans, bare ben og en blondenederdel over sensommeren. Det perfekte køb til efterårsgarderoben.

 

Efterår10

Ankelstøvler fra Mentor, 1.900 kr. hos Magasin

Feminin blondetop

Vi er vilde med feminine blonder, som kan kombineres med noget råt. Denne fine top vil passe godt sammen med et par stramme læderleggings, eller nogle rå bukser med huller i. Du kan også style den sammen med en rå nederdel og de seje ankelstøvler ovenfor.

 

Efterår4

Top fra Project AJ117, 799 kr. hos Magasin

Moderigtig ruskindsnederdel

Den camel-farvede ruskinds-trend kan vi ikke komme udenom. Den har været et hit over sommeren, men er ligeså lækker og trendy i din efterårsgarderobe.

Denne nederdel er lavet i blødt ruskind med fede rå knapper. Brug den sammen med et par sneakers eller et par sexede stilletter, hvis du skal dresse lidt op.

Efterår3

Ruskindnederdel fra Soaked in Luxury, 799,95 kr. hos Magasin

Vi bliver aldrig trætte af stilletter

Disse sprøde stilletter vil passe perfekt ind i sensommergarderoben, når vores fødder over sommeren har fået en god sommerglød. Påfør en lækker lak på neglene og brug stilletterne sammen med en stram, sort kjole, et par hvide jeans eller en fed, blomstret nederdel.

Efterår9

Aldo stilletter, 750 kr. hos Magasin

Vamse-strik

Vi er vilde med denne lækre Designers Remix-strik, som må være en af efterårets ultimative musthaves. En unik efterårsstrik, der vil passe godt sammen med mørke farver som sort, mørkebrun, mørkeblå og grå.

Efterår2

Strik fra Designers Remix, 1.500 kr. hos Magasin

https://www.instagram.com/p/BHjVYaYA4c8/?taken-by=designersremix

 

Den perfekte top til jobbet eller til din studiestart

Denne enkle top fra InWear er lavet i bløde materialer, som giver et slim fit. Den høje hals og de korte ærmer passer perfekt til overgangsgarderoben. Den hvide farve vil stort set klæde alle i det tidlige efterår, da alle har fået lidt ekstra farve.

Efterår6

Top fra InWear, 250 kr. hos Magasin

Unik, sort lædervest

Gestuz har lavet denne tætsiddende lædervest med bælte i livet og to store lommer. Brug den sammen med dine yndlingscowboybukser eller med en hvid skjorte. Vesten er både feminin, sexet og rå, og vil være et item, der altid kan redde dig under en tøjkrise.

Efterår7

Jil vest fra Gestuz, 2.999 kr. hos Magasin

Læs også: Key item: 1 kjole, 3 feriescenarier!

En kjole, tre looks

mydailyspace-facebook-logo-400x331

Follow my blog with Bloglovin

· Mere fra samme kategori ·