Læs også:

Close

Shoppeguide: Seks cool solbriller

Sulten efter flere tips til garderoben, sminkebordet, din næste rejse eller sund mad? Så tjek min blog, som jeg opdaterer dagligt.

 

Vores modeblogger Josephine har lavet en cool shoppeguide med seks lækre solbriller

Jeg er mere end normalt afhængig af solbriller, og jeg køber gerne mindst fem nye par hver sommer. Jeg elsker at lege med farverige solbriller og se, hvordan de kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit. Jeg kommer her med seks forskellige par, som jeg synes er supercool.

Runde glas i rosa

Jeg er en mega sucker for helt hvide outfits om sommeren, og dertil går et par farverige solbriller ekstra godt. Den her frække model med runde glas i lyserød er en rigtig statementsolbrille, der skiller sig ud og bliver lagt mærke til. Derfor synes jeg også, at den fortjener et enkelt, ensfarvet tøjvalg, så brillen virkelig får lov til at komme til udtryk. Både hvid, grå og sort vil gå fantastisk til de her biller.

nelly_Fotor

Solbrille, 89 kr. hos Nelly

Cool, sorte sortbriller

Et stensikkert solbrillehit i år kunne meget vel være de her fine pilotbriller. Modellen har været populær siden 1930’erne, og med de nye, rå justeringer – blandt andet den rå bøjle for oven – er det her en helt sikkert vinder. Solbrillerne passer perfekt både til det rå look med en læderjakke og et par ruskindsstøvler, men kan også sagtens gå til en sommerkjole.

Personligt er det her sådan et par solbriller, som jeg ville tage på til Distortion, en sensommeraften i de københavnske gader eller til hverdag, fordi de er rå og den sorte farve går til det meste.justfine

Solbrille, 249 kr. hos  JUST FINE

Neutrale, feminine solbriller

Et par lidt mere neutrale solbriller er også et must til din solbrillesamling. Det her par er perfekte til at have liggende i tasken eller bilen, hvor spontane solbrillesituationer kan opstå, og du bare har brug for et par til at tage solens stråler eller måske som hårbøjle i vinden? De passer til de fleste outfits, og ser cool og tjekkede ud, uanset hvordan du styler dem.

gina

Solbrille, 79 kr. hos Gina Tricot

Frække solbriller

Tør du skille dig lidt mere ud, er de her frække solbriller fra Ray Ban, også super in den her sommer. Der er blevet plads til at lege lidt mere med både form og farve, og de her supercool retrobriller gør det med en stilsikker balance. De passer både til dit festivallook og til en hvid kjole og ikke mindst et glas rosé på stranden. Personligt ville jeg elske de her briller sammen med en armygrøn top.

RA254E00U-O13@12_Fotor

Solbrille, 1.095 kr. hos Zalando

Unikke sølvbriller

De her solbriller er de hotteste, som blogger- og instagrampigerne bærer den her sommer. Det lette stel og det fine glas med spejlrefleks er supercool og kan pifte ethvert outfit op. Det neutrale sølvstel kan gå til alle farver, og brillerne fungere både til rå outfits, men også til de farverige sommerkjoler. Med de her elegante og feminine – og samtidig rå – solbriller er du helt sikker på, at du er opdateret på den mest trendy solbrillestil i år.
DRILL_Fotor

Solbrille, 249 kr. hos JUST FINE

Hverdagssolbrille

Den her solbrille er til dig, der gerne vil have et par, der holder år efter år. Det stilsikre design forbliver et hit, og du kan være helt sikker på, at de ikke er gået af mode til næste år. De passer til de fleste outfits og situationer, så de kan bruges som en cool hverdagssolbrille hele året.

sunglassesshop

Solbrille fra Ray-Ban, 760 kr. hos Sunglassesshop

Læs også: Der findes en gin med anti-age!

Alcoholic Gin and Tonic with a Lime Garnish

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·