Læs også:

Close

Stjernenyt: Kærlighed, forfatterdrømme, pandekager og Bieber på jagt

Underholdning  | 

Der er sker en masse ting i kendisland. Kærligheden både blomstrer og falmer. Plantinsælgende sanderinde går med forfatterdrømme og hollywood-hunk laver pandekagekunst

Et break-up, en pause og forlovelse

Diane Kruger og Joshua Jackson går fra hinanden efter 10 år sammen. Parret blev sidst set offentligt sammen i februar, og der har længe svirret rygter om et break-up. Selvom Kruger og Jackson nu er separeret,  forbliver de venner. Og de fejrede eftersigende også Dianes fødselsdag sammen i weekenden.

Iøvrigt mistænkes begge parter for at have fundet nye flammer. Sidste år blev Kruger allerede beskyldt for at have kysset med Norman Reedus. Men hun blev også set med ham til en fest den 4. juli. Joshua blev der også sat rygter igang med for en måned siden, da han blev set drikke kaffe sammen med Teenwolf-stjernen, Crystal Reed.

It has been reported and confirmed that Diane Kruger (40) and Joshua Jackson (38) have separated after 10 years together. Diane Kruger and Joshua Jackson began dating after Kruger divorved from her husband of five years, French director Guillaume Canet. Pictured: Joshua Jackson & Diane Kruger Ref: SPL1321175 190716 Picture by: Photo Image Press Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Parret imens alting stadig var fryd og gammen. (Photo: All Over)

Lady Gaga og hendes forlovede, Taylor Kinney, har valgt at holde en pause, men med masser af forhåbninger om at blive sammen.

Gaga lagde dette billede på sin instagram onsdag, hvor hun skriver, at de som alle andre par har op- og nedture, og de håber, at de kan klare langdistanceforholdet og deres travle hverdag, for deres kærlighed til hinanden fejler intet.

Vi håber og tror på, det nok skal gå!

Heldigvis spirer kærligheden i andre steder af Hollywood. Miranda Kerr blev nemlig onsdag forlovet med sin kæreste, Evan Spiegel, som er medstifter af Snapchat. Det bliver så anden gang supermodellen går op af kirkegulvet, efter at hun i 2010 sagde ja til Orlando Bloom. Kerr og Bloom gik fra hinanden i 2013 og har sønnen sammen Flynn.

Bare fordi det snart er weekend

Søde Chris Pratt ville i sidste weekend imponere sin søn med madlavningkunst. Som det ses i videoen, kastede han sig ud i at lave en pandekage formet som Anders And. Resultatet kan diskuteres, hans søn er i hvert fald ikke helt overbevist, men vi giver ham 10 for forsøget!

Justin Bieber fanger Pokémons

Lige som så mange andre er Justin også sprunget på Pokémonbølgen. På hans jagt i New York mandag er han dog ude for noget, som han ellers sjældent oplever – at gå i fred på gaden. Alle er så opsatte på at fange pokémons, at de slet ikke lægger mærke til at popstjernen går rundt i blandt dem.

Han manager, Scooter Braun, har delt en video på sin instagram af scenariet i New Yorks gader.

Adele vil gerne udgive en bog

Næste gang den prisvindende verdensstjerne har hul i kalderen, drømmer hun om at skrive en roman. Hun fortæller til The Daily Mirror, at hun ikke har de helt store evner indenfor skrivefeltet, men hun er ivrig for at lære faget og drømmer om, at det skal ende ud i en bog. Så må tiden vise om den kære Adele har en bestseller i ærmet. Vi er i hvert spændte på, hvad det ender med.

The 58th Annual GRAMMY Awards - Arrivals Featuring: Adele Adkins Where: Los Angeles, California, United States When: 16 Feb 2016 Credit: Apega/WENN.com
Vi er slet ikke i tvivl om, at den 28-årige stjerne har en masse på hjertet. (Foto: All Over)

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·