Læs også:

Close
glastonbury festival

Stilguide: Sådan bliver du trendy i regnvejret

Mode  | 

Få det perfekte regnvejrslook med fem lækre items, du nemt kan sætte sammen med resten af din garderobe

Det kan godt være svært at se rigtig fancy ud i sommerregnen. Vi har derfor fundet fem fede items, du nemt kan style med resten af din garderobe.

Juli de seneste 3 år (2013-2015*):
I juli i perioden 2013-2015 fik Danmark 53 millimeter nedbør og 261 solskinstimer. Middeltemperaturen var 17,4°C, den gennemsnitlige højeste dagtemperatur 22,1°C og den gennemsnitlige laveste nattemperatur 12,6°C.
http://www.dmi.dk

Trenchcoat-regnjakken

Mærket Rains er et klart bevis på, at en regnjakke nødvendigvis ikke behøver at se stor og klodset ud. Denne sofistikerede trenchcoat-regnjakke har et bælte i taljen og knapper i rustfrit stål. Derudover er der ventilationshuller under armene, så den er behagelig at have på, når du også er på farten. En superstilet regnjakke, der vil få dig til at se smart ud under enhver regnbyge.

Regnvejr 1

Curve regnjakke, 749 kr. hos Magasin

Regnbukser til cykelturen

Hvis du cykler til og fra studiet/arbejde, så er et par vandtætte regnbukser uundværlige. Disse fra H&M er både åndbare og vandafvisende. Denne model har elastisk i taljen, så du nemt kan have dit normale tøj på indenunder. De er meget lette og behagelige at have på, da de ikke er forede.

Tip: Køb dine regnbukser en størrelse større, end du normalt er, så der er masser af frihed til at bevæge sig i – specielt hvis du skal bruge dem til at cykle i.

Regnvejr4

Regnbukser, 179 kr. hos H&M

Gør dine øjne regnvejrsklar

Selv om det regner, er det stadig muligt at have smukke dådyrøjne. MAC har lavet denne vandfaste formel, der beskytter vipperne i al slags vejr. Du vil opleve, at dine vipper vil få ekstra fylde og en intens farve. Mascaraen har et dobbelt-børstesystem, hvor den ene skiller og definerer vipperne, og den anden mætter og giver farve.

Regnvejr5

Waterproof Lash fra M·A·C, 185 kr. hos Magasin 

De ultimative gummistøvler

Saint Laurent har lavet disse ultimative gummistøvler, der både er cool og sexede. Brug dem sammen med et par stramme jeans eller til en mininederdel og en rå læderjakke, hvis du oplever indian sommerregn. Style dem eventuelt sammen med et par høje knæstrømper i en fed farve for at gøre dit regnvejrslook mere personligt.

Regnvejr2

Saint Laurent-gummistøvler, ca. 2.935 kr. hos NET-A-PORTER

Selv din paraply skal have kant

Find en personlig paraply, som du altid har liggende derhjemme. Denne megaseje paraply fra ASOS har både kant og personlighed, og kan nemt ligge nede i tasken. Paraplyen er et must, når det regner, og kan hjælpe dig med at gøre turen på vej til arbejde til en ren solstrålehistorie.

Regnvejr 3

Paraply, 217,40 kr. hos ASOS

Læs også: Det bedste badetøj til ALLE kropstyper!

BikiniSØJLE

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·