Læs også:

Close
sky

Den ultimative spilleliste til flyveturen

Rejser  | 

Spillelisten til flyveturen

Det er meget normalt at have nerver på, inden man skal ud at flyve. Måske er det usikkerheden om feriedestinationen, der spiller nerverne et puds. Måske er det turen gennem security og de mange mennesker, der gør dig utryg eller også er det selve flyveturen. Uanset hvad det er, der får hjertet til at galopere hurtigere end en væddeløbshest, så har du brug for noget, der kan få dig til at slappe af, så du kan komme frem til dit feriested uden at ligne en, der lige har genset Eksorcisten. Og den bedste medicin er en perfekt sammensat spilleliste, som kan få dig til at vende blikket ind ad og glemme, alt det der sker uden om dig.

Vel kan musik ikke kurere flyskræk, men blide toner og bløde beats har rent faktisk en dokumenteret beroligende effekt på udsatte (ferie-)nerver. Denne spilleliste er skræddersyet til at få dig til at falde ned, mens du flyver gennem de højere luftlag, og er helt perfekt til dig, der (endnu) ikke har fundet den beroligende effekt i at lytte til pling-pling, indiske chants og gotiske katekismer. Det er rolig rock, det er blød electronica og afstemte vokaler. Så uanset om du desperat rækker ud efter alt, der kan distrahere dig, mens du bliver transporteret gennem skyerne fra A til “destination ferie”, om du vil lulles i sød flysøvn eller bare gerne vil lytte til nogle nøje udvalgte og temmelig sweet tunes, så læn dig trygt tilbage i sædet og lyt med til den utilmative spilleliste til flyveturen denne sommer:

 

Den ultimative spilleliste til flyveturen

Ultimate Relaxing Playlist for Flying by Rose Maria

 

På min blog www.byrosemaria.com deler jeg (næsten) hver torsdag en ny spilleliste, under temaet “Thursday Tunes”. Følg med 🙂

· Mere fra samme kategori ·