Læs også:

Close
messenger snapchat skype

Nu kommer de forsvindende Snapchat-beskeder til Facebook Messenger

Nyheder, Underholdning  | 

Facebook Messenger lader sig kraftigt inspirere af konkurrenten Snapchat og vil nu lancere de forsvindende beskeder, som vi kender fra den gule app

Ved hjælp af kryptering bliver det nu muligt at sende Facebook-beskeder til dine venner, som forsvinder, når de har læst dem – præcis som i Snapchat. I stedet for snaps, vil den nye feature gå under navnet “hemmelige samtaler”.

Hvad er kryptering?
Med kryptering kan du overføre data, som kun kan ses af den valgte modtager. Det vil sige, at ingen udefra kan få adgang.
En krypteret besked skal låses op med en “nøgle”, som kun modtageren er i besiddelse af. Bagefterforsvinder nøglen, så ingen andre kan læse beskeden.

Det skriver The Telegraph.

De hemmelige samtaler kan startes i den normale Facebook Messenger-app og betyder altså, at du kommer til at kunne tale virkelig privat med dine venner. Noget, som chat-appen WhatsApp faktisk allerede lancerede i april.

Sådan laver du en hemmelig samtale i Facebook Messenger

Når du vil begynde en hemmelig chat med en af dine kontakter i Facebook Messenger, kan du ved hjælp af en timer vælge, hvor lang tid der går, før beskeden “selvdestruerer”. Kun den person, du sender beskeden til, kan se den. Ikke engang Facebook selv kan se den, og ifølge The Telegraph betyder det også, at ingen kan overvåge dine samtaler. Du kan altså godt lade sølvpapirshatten ligge, hvis du er i besiddelse af sådan en.

En af de smarte ting, du kan bruge denne funktion til (udover de åbenlyse frække beskeder til din flirt), er, når du skal sende følsomme oplysninger som for eksempel CPR-numre eller lignende til for eksempel din familie.

messenger snapchat skype
(Foto: All Over)

Læs også: Sådan får du de gamle emojis tilbage i Facebook Messenger

For at øge sikkerheden kan du også kun tilgå dine hemmelige samtaler fra én af dine enheder. Resten af Messenger-appen bliver der ikke pillet ved.

Den nye feature bliver rullet ud til september, efter den er blevet testet på små grupper verden over.

Læs også: Sådan bliver du mindre skærmafhængig

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·