Læs også:

Close

6 fantastiske skønhedsnyheder, du ikke skal snydes for

Skønhed  | 

Vores skønhedsredaktør, Anna, har samlet de seks lækreste skønhedsnyheder, du kan finde i butikkerne lige nu

Hvis du ønsker at være opdateret på, hvad der rører sig inden for skønhedsbranchen disse uger, så tjek disse seks skønne nyheder, der kan inspirere dig til dit næste sommerkøb.

Ekstra fugt til din hudplejerutine

Activating Water Essence giver huden ekstra fugt og øger optagelsen af din serum og fugtighedscreme. Stjerneingrediensen er Juliques biodynamiske ekstrakt fra lægestokrosens rod, der hjælper med at holde på fugten og giver huden ekstra fugt. Activating Water Essence hjælper huden med at forbedre og aktivere sin optagelsesevne for at få mest ud af dine andre plejeprodukter.

Skærmbillede 2016-07-06 kl. 14.46.38

Activating Water Essence fra Jurlique, 395 kr. hos jurlique.dk

Økologiske, fugtgivende cremer til ansigtet

Cattier er et økologisk skønhedsmærke fra Paris, som du kan finde hos Greenskin. De har netop lanceret to fantastiske nyheder: Moisturising Day Care og Renewing Night Care. Dagcremen har en let konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Den både blødgør og beskytter og er spækfyldt med lækre ingredienser som økologisk jojobaekstrakt og økologisk græskarkerneolie.

Natcremen har en cremet konsistens og tilfører huden elasticitet og fasthed. Cremen indeholder økologisk solbærkerne, som er rig på omega 3, omega 6 og E-vitamin, som alle tilfører næring til huden og hjælper den med at opretholde sin balance.

Cattier

Moisturising Day Care, 50 ml. koster 199 kr. hos Greenskin

 Renewing Night Care, 50 ml. koster 219 kr. hos Greenskin

Forkæl kroppen med chokolade, uden at indtage kalorier

Fik du ikke chancen for at forkæle dig selv den 7. juli under World Chocolate Day? Bare rolig, muligheden for at forkæle både krop og sjæl i ren chokolade har nemlig aldrig været større. Palmolive har netop lanceret Palmolive Gourmet Collection, som er en række cremede bodyshampooer. Nyd et bad af vanilje, jordbær eller chokolade.

Gourmet Chocolat Passion Body Butter Wash er lavet af ekstrakt fra kakoabønner og både blødgør og nærer huden. Så se at kom ned til din lokale dagligevarehandel, og find den lækre kollektion på hylderne.

IT04646A-Gourmet-Chocolate-2558469

Fås i dagligvarehandlen og koster 21,95 kr.

Den perfekte børste til håret

M.COSMETICS lancerede denne lækre børste i maj, og selv om vi har ramt juli, synes jeg nu alligevel, den er værd at have med under de fedeste skønhedsnyheder. Den modvirker nemlig statisk elektricitet og giver en naturlig glans. Børsten har et godt greb, da den er fremstillet af ahorntræ med gummiindsatser.

Børstehårene er lavet af en kombination af lange, naturlige vildsvinehår og ioniserede nylonhår. Børsten er skånsom både for hovedbund og hår.

COSMETICS-P-Ionic-Cushion-Natural-Shine-2633866

M.COSMETICS børste, 199 kr. hos Matas

Eksklusiv SUPER ELIXIR

THE SUPER ELIXIR er et kosttilskud, der er designet til at understøtte en sund ernæring på celleniveau og optimere funktionerne i alle kroppens 11 systemer (såsom fordøjelsessystemet, hormonbalancen, hår, hud og negle m.m.). Kosttilskuddet er til de kvinder, som ønsker det nyeste og det mest luksuriøse på markedet, og som ikke går på kompromis med at få vitaminer og mineraler til kroppen.

THE SUPER ELIXIR skulle være i stand til at stimulere og styrke kroppens naturlige evner. Med blot 10 gram pulver dagligt kan du få alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer, der er nødvendige for at øge din velvære og vitalitet.

Info: THE SUPER ELIXIR opbevares i en UV-resistent krukke, som er designet af den australske glaskunster Jasper Dowding. Krukken er supersmuk at have stående i hjemmet og udstråler eksklusivitet og luksus.

Anvendelse: Kan anvendes af mænd og kvinder og bør indtages dagligt, for eksempel i en smoothie, juice eller drysset på din salat eller yoghurt. Det kan også indtages blandet med rent vand eller det populære kokosvand.

super elixir

THE SUPER ELIXIR 300 g. i luksuskrukke, 1.049 kr. hos nage.dk

Derefter kan du tilkøbe en refill til 699 kr. (300 g pose) eller til 490 kr. (150 g pose)

Læs også: Alt om self-tan!

Brand Lead Greta Bleed

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·