Læs også:

Close

Sådan styler du: Farven gul

Katrine Berner er en 19-årig modeblogger, som deler ud af sine bedste modetips hver uge på MY DAILY SPACE, på bloggen www.katrineberner.dk. og på hendes Instagram @katrineberner.

Gul er en af sæsonens hotteste farver. Her guider modeblogger Katrine Berner dig til, hvordan du kan bære den gule farve på en feminin og afslappet måde

Jeg har aldrig været stor fan af gul. Det ændrede sig dog denne sæson, da det gik op for mig, hvor mange måder man kan bære farven på. Nu er jeg kæmpefan!

Spring ud i det, og leg med farverne! Hvis du er knap så modig, når det kommer til kulør, så er her tre simple tips til, hvordan du styler farven gul.

c1024x794

 Solbriller, 550 kr., & Other Stories / T-shirt, 95 kr., Uniqlo / Nederdel, 2200 kr., Lovechild 1979 hos Nuecph / Sandaler, 450 kr., & Other Stories / Halskæde, 330 kr., Hvisk

Hold resten af dit outfit i neutrale nuancer

Et godt råd til dig, der gerne vil eksperimentere med den gule farve, er at holde resten af dit outfit i neutrale farver. Både for at gøre looket mere minimalistisk, men også for at lade den gule farve stå tydeligere frem. Som her, hvor jeg har parret den gule, blomstrede nederdel med en hvid T-shirt og sorte accessories.

Hvid er generelt en rigtig god nuance at matche stærke farver med, da den passer til alt!

Sørg for, at det passer sammen

Et andet tip er at se på detaljerne i tøjet. Som her, hvor nederdel både har hvide og sorte detaljer. Ved at parre nederdelen med den hvide T-shirt og de sorte accessories, skabes der en harmoni i dit outfit. Så kan du ikke gå helt galt i byen!

Brug simple smykker til

Less is more! Også når det kommer til smykker. Både sølv- og guldsmykker kan bruges sammen med den gule farve, men vælg nogle som er simple, så outfittet ikke bliver for larmende. Personligt er jeg ret vild med denne halskæde fra Hvisk, da den har et meget minimalistisk udtryk.

 

c1024x1024_2

Bluse, 400 kr., Mads Nørgaard / Jeans, 449 kr., Zara / Clutch, 2210 kr., Loewe / Sko, 599 kr., Superga

Vælg gule accessories

Hvis du stadig føler, at det er lidt voldsomt at kaste dig ud i en gul nederdel eller et par gule bukser, så vælg i stedet accessories i farven gul. Det kunne eksempelvis være en fin, lille taske eller et tørklæde. Det vækker knap så meget opmærksomhed, som hvis du går ud i gul fra top til tå!

Spring ud i det

Et sidste tip er at slippe dig selv lidt løs. Prøv noget nyt. Det kunne jo være, at gul bliver din næste ynglingsfarve! Hvem ved? Du ved det i hvert fald ikke, før du prøver det af.

 

Læs også: Fem fine, flade sandaler til sommeren!

Fem fine flade sandaler

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·