Læs også:

Close

Opskrift: Hjemmelavede sliders med fritter

Camille er uddannet pædagog og kostvejleder med speciale i børn og overvægt. Hun blogger i fritiden om mad og livsstil på camillemaja.dk.

Burgere behøver ikke altid at være mega usunde. Her giver jeg dig et par eksempler på to lækre sliders med hjemmelavede fritter til!

Jeg elsker burgere og sliders, og på min Instagram har du nok se et billede af en burger eller 10 ;). De kan laves på så mange forskellige måder, og det er kun fantasien, der sætter grænser for indholdet og tilberedningsmetoden!

Jeg lavede disse små sliders den anden dag, og der var næsten for meget mad! Jeg kunne ikke spise op i hvert fald, og det sker stort set aldrig! Måske brødet faktisk kunne undværes, for jeg spiste det stort set ikke. Fyldet var nemlig meget bedre end brødet. Jeg tror snart, jeg skal have burger igen.

Et tip: Fakta har stadig den bedste og billigste gederulle, jeg har fundet til dato. Den er pakket ind i hvidt plastik og koster 20 kr. Den er super lækker, cremet og smager faktisk af noget!

Hvordan skal jeg gøre?

Jeg skriver ikke en opskrift og fremgangsmåde på disse sliders, da det er meget ligetil. Jeg vil blot skrive indholdet og indsætte et billede, så I kan se dem.

Derudover lavede jeg en lille portion fritter til, skåret i tynde skiver (lavet af lækre økokartofler), vendt i lidt olie, salt og pepper, samt lidt krydderier – cirka 30 min. på 200 grader.

Sliders nr. 1; Spinat, 60 g oksekød, gedeost, guaca, syltede agurker og løg.

DSC_1485

 

Sliders nr. 2; Spinat, agurk, mozzarella, 60 g oksekød, guaca og løg på toppen

DSC_1484

Velbekommen!

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·