Læs også:

Close

Opskrift: Fyldte auberginer

Camille er uddannet pædagog og kostvejleder med speciale i børn og overvægt. Hun blogger i fritiden om mad og livsstil på camillemaja.dk.

En lækker og sund ret har ramt MY DAILY SPACE! Så mangler du lidt inspiration til i aften, får du den her!

Denne hverdagsret er til to personer, og der er rigeligt til at blive mæt af. Fyldte auberginer er så lækkert og også sundt, så prøv dig frem – du kan snildt smide meget mere grønt i, end jeg gjorde.

Retten er især god til en aften, hvor du har en masse kedelige grøntsager, som skal bruges, inden de kradser af. Jeg tilføjede selv et par håndfulde af min kedelige spinat, jeg havde derhjemme. Derudover kom der lidt feta og frisk persille på toppen. Dette kan snildt undlades, det gjorde det bare lidt ekstra lækkert! 😉

Du skal bruge:
– 1 rødløg
– 2 fed hvidløg
– 300 gram hakket oksekød, med lav fedtprocent
– 2 auberginer
– 1 tomatpuré
– 2 håndfulde spinat
– Salt og peber
– Frisk eller tørret basilikum
– Feta eller parmesan til toppen
– Frisk persille
– Eventuelt brug andet grønt

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Skrab indmaden ud af auberginen, og gem den
  • Hak løg og hvidløg, og smid det på en varm pande
  • Tilsæt din aubergineindmad
  • Tilsæt kødet, når løgene er klare, og rør rundt
  • Når kødet er brunet færdigt, tilsætter du dit grønt, tomatpuré og krydderier
  • Fyld dine auberginer med din blanding af kød og grønt, og smid i ovnen i ca. 20 minutter
  • Top med feta eller parmesan og lidt frisk persille

Rigtig god fornøjelse og velbekommen – er sikker på, I bliver fans af denne nemme hverdagsret!

fyldte auberginer

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·