Læs også:

Close

MY MORNING NEWS: Seks betjente skudt, cyklister lukker bro og danskere bryder loven for spil

Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden

Seks betjente skudt i Baton Rouge i Louisiana

Seks politibetjente er blevet skudt tæt på politihovedkvarteret i den amerikanske by Baton Rouge i delstaten Louisiana.

Det skriver TV2.dk.

Tre af betjentene har mistet livet.Tre andre betjente blev såret og kørt på hospitalet. To er uden for livsfare, mens en er i kritisk tilstand.

Betjentene rykkede ud til en melding om, at der var set en mand bevæbnet med en riffel. Men da de nåede frem, blev de beskudt en maskeret gerningsmand.

En gerningsmand, der passede på signalementet, blev senere skudt og dræbt. Gerningsmanden formodes at have handlet alene.

– Det er vores vurdering, at den person, som skød og dræbte vore betjente, er den, der er blevet dræbt, siger politiinspektør i Louisiana, Mike Edmonson.

To personer er dog blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen af sagen.

Angrebet på de seks betjente kommer i kølvandet på længere tids spændinger i USA, fordi sorte amerikanere er blevet dræbt af hvide betjente, uden at betjentene er blevet anklaget for drabene. Det har nu ført til flere angreb på hvide betjente.

Du kan læse mere her: #BlackLivesMatter: Hashtagget, der er blevet symbolet på USA’s racedebat

TV.dk og MY DAILY SPACE

Betjent går med en buket til sine kollegaer, efter tre betjente blev dræbt og tre såret ved skyderi i Baton Rouge. (Foto: Polfoto)
Betjent med buket og Superman til sine kollegaer, efter tre betjente blev dræbt og tre såret ved skyderi i Baton Rouge. (Foto: Polfoto)

Fire cyklister lukkede Øresundsbroen

Mandag morgen lukkede fire cyklister overgangen mellem Sverige og Danmark, da de cyklede ned i tunnelen i Øresundsbroen og videre ud på vejbanerne.

Cyklisterne ville ikke lade sig indfange, og derfor var politiet nødt til at lukke Øresundbroen af sikkerhedsmæssige årsager.

Det skriver DR.dk.

– De har cyklet gennem tunnelen, hele vejen over til Peberholm. De er begyndt at bevæge sig på tværs af vejbanerne, fortalte pressevagt Jens Genders her til morgen til Ritzau.

Det lykkedes hurtigt politiet at fange to af cyklister, men de to andre cyklister var sværere at få fat på. Til sidst blev alle fire dog anholdt, og broen er åben igen.

DR.dk og /ritzau/

Fire cyklister lukkede Øresundsbroen mandag morgen. (Foto: Polfoto)

Pokémon Go kommet til Danmark – holder politi beskæftiget

Smartphone spillet Pokémon Go har allerede taget meget af verden med storm, og nu er turen også kommet til Danmark, hvor spillet blev frigivet i weekenden.

Mange danskere har begivet sig ud i jagten på at fange de små monstre, og faktisk er danskerne så vilde i deres jagt, at de flere gange har brudt loven.

Det skriver Ritzau.

Spillet bruger gps og mobilkamera på din smartphone og lægger et ekstra filter på, så Pokémonerne dukker frem på skærmen og ser ud som om de står ude i den virkelige verden.

Men hvad gør man, når en sjælden Pokémon har gemt sig inde i en anden persons have? Man bryder åbenbart privat ejendomsret.

– Vi har weekenden over haft flere anmeldelser, hvor pokemonjægere for eksempel går ind i andres haver. Folk tror, at de er ved at blive udsat for indbrud, siger Thomas Christensen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Også i København, Nordsjælland og Fyn har man fået henvendelser fra bekymrede borgere, fordi der gik folk rundt på en mistænkelig måde ude foran deres bolig, ambassade eller fra trafikken, hvor bilerne stopper uhensigtmæssigt op, fordi der dukker en sjælden Pokémon op i trafikken.

/ritzau/

Pokémon Go får danskerne til at bryde loven. (Foto: Polfoto)
Pokémon Go får danskerne til at bryde loven. (Foto: Polfoto)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·