Læs også:

Close

MY MORNING NEWS: Flere døde i oversvømmelser i Kina, ballade i Paris over ung mands død og Medina dropper tour

Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste morgennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden

Voldsomme oversvømmelser hærger Kina

Mindst 75 meldes døde eller savnede i det nordlige Kina, siden mandag, efter voldsomme oversvømmelser er skyllet ind over landet.

Det skriver BBC.

Oversvømmelserne er de værste, som Kina har set i årevis. Det er voldsomme regnskyl over typisk større regioner som Beijing, der har tvunget tusindvis af kinsere på flugt fra deres hjem.

Det har været et vådt år for Kina, og ifølge BBC er mindst 576 mennesker meldt døde eller savnede i årets første måneder.

BBC

Kina er ramt af voldsomme oversvømmelser. (Foto: Polfoto)
Kina er ramt af voldsomme oversvømmelser. (Foto: Polfoto)

Vrede i Paris over ung mands død

I flere aftener i træk, har der været protester mod politiet og retssystemet nord for Paris. Det sker, efter en ung mand er død i politiets varetægt i tirsdags.

Det skriver AFP, /ritzau/ og Reuters.

Balladen begyndte tirsdag aften, da det kom frem, at 24-årige Adama Traore døde, kort efter han blev arresteret i den parisiske forstad Beaumont-sur-Oise.

Fem betjente blev såret i sammenstødet, ni biler sat i brand og adskillige offentlige bygninger blev udsat for hærværk.

Onsdag aften fortsatte urolighederne i andre byer i området, der ligger cirka 30 kilometer nord for Paris. 15 biler blev antændt, og de protesterende forsøgte at sætte ild til flere offentlige bygninger. Otte mennesker blev anholdt.

Obduktion har siden vist, at den unge mand var syg, da han døde, og hans krop ikke viser tydelige tegn på vold.

– Traore havde en meget alvorlig infektion, der havde ramt adskillige organer. Der var ikke tydelige tegn på vold, siger anklager Yves Jannier ifølge /ritzau/.

Adama Traores familie har siden sagt, at de ønsker at få liget undersøgt af en uvildig ekspert.

Uroligheder 30 kilometer nord for den franske hovedstad Paris, efter en ung mand er død i politiets varetægt. (Foto: Polfoto)
Uroligheder 30 kilometer nord for den franske hovedstad Paris, efter en ung mand er død i politiets varetægt. (Foto: Polfoto)

Billetsalg flopper – Medina aflyser tysk tourne

Den danske popprinsesse Medina aflyser sin tyske tourné efter skuffende billetsalg.

Det skriver TV2.

Det drejer sig om i alt seks koncerter fordelt over hele landet hos vores naboer mod syd.

– Desværre bliver Medina-turnéen 2016 aflyst på grund af lav aktivitet på markedet. Billetter kan returneres, hvor de er købt. Medina vender tilbage igen i 2017, skriver Ticketmaster i en mail til TV2.

Nogle spekulerer i, om det faldende billetsalg skyldes en nedtur, som sangerinden har oplevet de seneste par år.

For bare tre år siden fulgte journalist Rune Skyum-Nielsen Medina på en Tysklandsturné i 2013, og dengang var koncertstederne fyldt til randen. Men da sangerinden udgav et nyt album i februar, fik det en meget hård medfart af anmelderne.

– Det lyder som en drastisk nedtur, som skyldes, at hendes nyeste hits har haft sværere ved at få fat. For tre år siden fyldte hun store steder, selvom hendes seneste plade lå langt tilbage. Hun virkede meget etableret dengang, lyder det fra Rune Skyum-Nielsen.

TV 2

Medina kan ikke sælge billetter til sine tyske koncerter og aflyser tourné. (Foto: Polfoto)
Medina kan ikke sælge billetter til sine tyske koncerter og aflyser tourné. (Foto: Polfoto)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·