Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Kakerlakmælk er den næste superfood & andre aftennyheder

Nyheder  | 

Gider du ikke pløje samtlige nyhedssites igennem for at følge med? Det vil vores nyhedsredaktør heldigvis

Vi har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Ny superfood, du skal drikke: Kakerlakmælk

Hvis du hører til dem, der har sarte maver, skal du nok ikke læse videre. Nu kan det nemlig være, at du skal til at finpudse dine malkeskills, for rygtet på gaden er, at det nye superfood er kakerlakmælk. Det skriver CNN.

Der er nemlig en særlig art kakerlaker, der føder levende unger og fodrer dem med en kakerlak(moder)mælk, der er rig på proteiner, fedt og sukker. Faktisk indeholder mælken fire gange så meget energi, som komælk gør.

Det er dog ikke sådan, at der kommer kakerlakmælk i kølediskene lige foreløbigt. Lige nu er mælken nemlig ikke udviklet til at passe til menneskemaver, for som den er nu, krystalliserer mælken sig nemlig i babykakerlakkens mave.

CNN

Kakerlakmælk bliver måske det nye sorte indenfor superfood. (Foto: All Over)
Kakerlakmælk bliver måske det nye sorte inden for superfood. (Foto: All Over)

Hårdere straf: Ny app bruges til snyd med Rejsekortet

En ny app skulle gøre det nemmere for de glemsomme at checke ud med Rejsekortet. Men nu har flere brugt appen til at snyde. Det skriver DR P4 København.

Siden appen blev lanceret i juni, har 37.800 passagerer foretaget i alt 40.400 udcheckninger med den, viser nye tal fra Rejsekortet.

Men appen er også blevet brugt til at snyde med, for brugerne skal selv oplyse, hvor deres rejse er sluttet. Ved at oplyse en kortere rejse end den, man reelt har taget, kan man få en billigere rejse. Men det er snyd og det går ikke.

Der er bøder på vej på 750 kroner til flere passagerer, der har snydt med appen.

DR P4 København

Flere har brugt ny app til Rejsekortet til at snyde. (Foto: Polfoto)
Flere har brugt ny app til Rejsekortet til at snyde. (Foto: Polfoto)

Melania Trump sletter hjemmeside efter anklager om løgn

Melania Trump har slettet sin hjemmeside med CV og biografi, efter et magasin har sat spørgsmålstegn ved kandidatfruens meritter. Det skriver The Huffington Post.

Specifikt drejer det som om Melania Trumps uddannelsesmæssige baggrund tilbage i Slovenien, hvor hun kommer fra. På hjemmesiden stod der, at hun havde færdiggjort et et design- og arkitektstudie i Slovenien, inden hun rejste til USA. Men i virkeligheden droppede hun ad af studiet for at gå efter sin modelkarriere.

Det har fået flere medier til at beskylde Melania Trump for at pynte sig lige lovlig meget med lånte fjer i forhold til sin uddannelse.

Efter anklagerne kom frem, blev Melania Trumps hjemmeside lukket, og det har pustet endnu mere til anklagerne.

 The Huffington Post

Melania Trump anklages for at snyde med sit CV. (Foto: Polfoto)
Melania Trump anklages for at snyde med sit CV. (Foto: Polfoto)

snapchat.com/add/mydailyspace

· Mere fra samme kategori ·