Læs også:

Close

MY EVENING NEWS: Bombetrussel i Bruxelles og politiker afhøres om chikane af Christiania-betjent,

Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste aftennyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden

Bombetrussel i Bruxelles

Belgisk politi omringede en mand, som opførte sig mistænkeligt og havde ledninger stikkende ud af en lang frakke. Det viste sig at være falsk alarm, da det var en studerende, der forskede i radioaktivitet, der var ved at teste noget.

Det skriver BBC og Le Soir.

Det var 30 grader i Bruxelles, og manden gik i en vinterjakke, hvilket vakte andres mistanke.

En større politiaktion blev sat igang i nærheden af Place de la Monnaie i centrum af den belgiske hovedstad. Et bombehold var til stede, og nærliggende butikker og restauranter blev evakueret.

Billeder viser, at politiet havde våben rettet mod en mand, der lå på knæ på jorden. Politiet sagde også hurtigt, at de havde den mistænkte under kontrol.

Det skete dagen før Belgiens nationaldag, hvor der er forhøjet sikkerhed i forbindelse med fejringen af dagen. 32 mennesker blev dræbt i et bombeangreb i Bruxelles tidligere i år.

BBC og Le Soir

Opdateres: den 21. juli med informationer om gerningsmanden, samt ændring af sproglig tid.

Ungdomspolitiker skal afhøres efter videochikane af Christiania-betjent

Tidligere næstformand i Liberal Alliance Ungdom, Nicolai Oster, erkender at stå bag en video, hvor en kvindelig betjent fra Task Force Christiania bliver hængt ud med personlige oplysninger og spurgt ind til sin familie.

Derfor vil politiet gerne afhøre ungdomspolitikeren.

Det skriver dr.dk.

Ledende politiinspektør ved Københavns Politi Poul Kjeldsen bekræfter historien.

– Vi har set opslaget på Facebook, som han selv har lagt op. Det gør, at han skal ind og afhøres i sagen, siger politiinspektøren.

Nicolai Oster skrev selv på Facebook, at det var ham, der havde lavet videoen. Han skrev samtidig, at det ikke var meningen, at videoen skulle nå offentligheden.

Sagen brød ud mandag morgen, hvor det kom frem, at der var blevet lavet en hjemmeside, der hang betjente fra Task Force Christiania ud. Siden er nu lukket ned af udbyderen.

Sagen eskalerede, da en video omhandlende en kvindelig betjent brød frem, hvor der blandt andet blev kommenteret på hendes børn og hendes private oplysninger blev lagt frem.

Det er den video Nicolai Oster skal forhøres om.

Læs mere her: Betjent truet: Det er nogle søde lyshårede børn, du har

dr.dk

Ungdomspolitiker skal forhøres i sag om udlevering af Christiania-betjente. (Foto: Polfoto)
Ungdomspolitiker skal forhøres i sag om udlevering af Christiania-betjente. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·