Læs også:

Close

MY DAILY NEWS: Tyskland skærper voldtægtslov efter Köln-angreb & andre vigtige nyheder

Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden

Fem betjente dræbt under racerelateret demonstration

Fem betjente er dræbt og syv sårede under en racedemonstration i USA.

Det skriver CNN og Ritzau.

Betjentene er blevet skudt af snigskytter.

Det skete ved en racerelateret demonstration i Dallas i USA, hvor der pludselig blev skudt mod folkemængden, inden folk spredte sig til alle sider for at komme i sikkerhed.

Politiet har anholdt to mænd og en kvinde. En fjerde person gemte sig i samme parkeringshus, som kvinden blev fundet i og forhandlede med politiet., men har nu skudt sig selv. Det skriver Berlingske.

Demonstrationerne handlede om de to sorte mænd Alton Sterling og Philando Castile, der inden for 24 timer blev skudt af hvide betjente. Begge drab blev filmet af vidner og har med rekordfart spredt sig på nettet. Det har fået amerikanerne på gaden for at demonstrere mod en strøm af drab på sorte mænd af hvide betjente.

CNN og /ritzau/

Læs mere: MY DAILY NEWS: Tony Blair vidste, at Irak-invasion ville styrke al-Quaeda & andre vigtige nyheder

Opdateret kl. 13.00 med antal omkomne og anholdte.

Fire betjente dræbt under racerelateret demonstration. (foto: Polfoto)
Fire betjente dræbt under racerelateret demonstration. (Foto: Polfoto)

Tyskland skærper voldtægtslov efter Köln-overgreb nytårsaften

Et nej er et nej, og det har Tyskland nu sat en stor streg under med ny voldtægtslov.

Det skriver BBC.com.

Tyskland har tidligere været under kritik for sin lovgivning på området, blandt andet fordi ofrene før i tiden skulle have forsøgt at forsvare sig selv, før det blev betegnet som et overfald.

Men den nye lov understreger, at et nej er et nej, så snart der er tale om seksuelle handlinger, såsom befamlinger, som sker mod offerets vilje. Det betyder blandt andet, at seksuelle overgreb kan bruges imod immigranter og asylansøgere i deres ansøgninger.

Lovændringen sker efter de meget omtalte tyverier, voldtægter og befamlinger af mere end 1.000 kvinder nytårsnat i Köln, på en plads under festlighederne. Det var hovedsageligt arabiske og nordafrikanske mænd, der blev beskyldt for overgrebene.

BBC.com

Tyskland skærper voldtægtslov efter overfald på mere end 1000 kvinder nytårsnat i Köln. Her fordømmer tre syriske mænd overgrebene. (Foto: Polfoto)
Tyskland skærper voldtægtslov efter overfald på mere end 1.000 kvinder nytårsnat i Köln. Her fordømmer tre syriske mænd overgrebene. (Foto: Polfoto)

Skandalebro endelig åbnet

Inderhavnsbroen åbnede endeligt for offentligheden i går klokken 18.00. Broen, der har været flere år undervejs og forsinket af den ene byggeskandale efter den anden, blev hurtigt indtaget af sine brugere.

Både dem, der skulle se giraffen og dem, der havde ventet i årevis på smutvejen fra Nyhavn til Christianshavn.

Broen åbnes officielt den 19. august.

Læs mere: MY DAILY NEWS: 14. juni 2016

 

Inderhavnsbroen er endelig åbnet. (Foto: Polfoto)
Inderhavnsbroen er endelig åbnet. (Foto: Polfoto)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·