Læs også:

Close

Moderedaktørens favoritter

Mode  | 

Vores moderedaktør, Anna Elisabeth Goth Engel, har forelsket sig i en unik taske, den fedeste army-jakke og lidt bling bling til ørerne

Anna har fundet denne uges modefavoritter. Se og shop dem alle her!

En unik taske

Ohlalala er en ny, cool online-butik med bohemian-inspirerede items, du ikke bare finder i en butik på gaden. I øjeblikket kan du få fingrene i denne lækre Hammam-taske, som er lavet af håndklædestof. Tasken er foret med det fineste, afrikanske print og har en lille, indvendig lomme.

Den perfekte strandtaske, shopper eller weekendtaske. Det bliver dog ret svært at finde ud af, hvilken af de seks farver, jeg skal vælge den i …

Info: måler 55 x 35cm, findes i seks farver.

Musthave1

Musthave2

1.400 kr. hos Ohlalala.dk

Militærjakken

Hos ZARA kan du i øjeblikket finde denne sprøde army-jakke med sommerfugledetaljer. Jakken er superfin at style sammen med en ensfarvet maxinederdel, stramme hvide jeans eller en løs, hvid nederdele med blonder.

Musthave3

Musthave8

Militærjakke, 449 kr. hos ZARA

Elegant bling bling

Hvis du ønsker lidt bling bling til ørerne så er disse det helt rigtige valg. De er perfekte hvis du sætte håret op, så man kan se dem tydeligt. Style dem sammen med en klassisk sort kjole eller en hvid skjorte og et par slidte jeans.

musthave4

Øreringe, 299 kr. hos melangedeluxe.dk

Cool Københavner-mærke

Et mærke, du skal holde øje med, er etc. etc. Mærket er dansk og laver de smukkeste, feminine toppe, de fineste kjoler og unikke print. Jeg har personligt selv forelsket mig i denne hvide kjole. Brug kjolen sammen med lette feminine sandaler eller nogle rå støvletter og en læderjakke.

Musthave6

Hvid kjole, 1.249 kr. hos etcetccopenhagen.com

Klassisk blazer på den cool måde

En klassisk blazer er i mine øjne et must i garderoben. Den kan bruges til alt lige fra sorte, pæne bukser til slidte jeans eller en flæsenederdel i blomsterprint. Denne klassiske blazer fra Polo Ralph Lauren er til de kvinder, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Jakken har et logo broderet på brystlommen og minder lidt om en kostskolejakke. Derfor er det vigtigt at sætte den sammen med noget personligt og gerne lidt råt eller flippet.

musthave7

Blazer, 2.299 kr. hos Magasin

Læs også: Bliv trendy med sæsonens hotte pink!

Pink

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·