Læs også:

Close

Key item: 1 kjole, 3 feriescenarier

Rose Maria er en 26-årig yoga-junkie, modeblogger og PR-type. Du kan finde Rose Marias blog lige her: http://byrosemaria.com

 

Vores modeblogger Rose Maria guider dig til at style sommeren it-item – off shoulder-kjolen – til tre forskellige feriescenarier

En kjole, tre looks

Skal du snart rejse? Og har du lidt fortrudt, at du fravalgte tilkøbet af hundedyr check-in-bagage, fordi du “da sagtens kan nøjes med håndbagage”? Det er den rejselystnes evige nemesis at stå med for lidt plads i carry-on-trollyen og for mange feriescenarier, der hver kræver sit outfit.

Uanset om turen går til San Diego, Santorini eller Skagen, er der stor sandsynlighed for, at selv den korteste sviptur i sommerferien indeholder både strand, summer-soires og sightseeing.

Men heldigvis kan du med lidt snilde pakke strategisk ud fra key-items, de såkaldte klædeskabs-kamæleoner, der får et helt nyt udtryk, hvis blot man udskifter sine accessories og dermed kan begå sig i alle slags feriescenarier, dag og aften.

Her bliver du klædt på til tre vidt forskellige feriescenarier, med én og samme kjole i centrum for alle tre looks.

Key Item

Loveshakefancy kjole

Sort off the shoulder-kjole, Loveshakefancy, 2.520 kr. (Net-a-Porter)

Off the shoulder er en af sommerens hotteste tendenser, og kjolen fra Loveshakefancy er et pragteksemplar. Denne kjole er det ideelle basis-item at pakke i kufferten, hvis du følger opskriften på at rejse let, da den både er fin, som den er, ikke kræver endeløs tilpasning og kan styles efter behov. Desuden går man aldrig galt med mørkeblå. Sommer eller vinter.

Mørkeblå er desuden et ekstra klogt valg, når du skal prioritere pakningen, da farven matcher stort set alt og dermed kan kombineres i det uendelige og til alle tænkelige feriescenarier.

Feriescenarie #1

På Stranden_

Kjolen, der i sin natur er nem at tage på, egner sig perfekt til at trække over en bikini på vej til stranden. Du får et meget casual look, der oser af boho beach babe, hvis du lader dine bikinistropper være synlige over kjolens skulder-udskæring. Kombiner med espadriller og en strandtaske i strå, og fuldend strandlooket med klassiske aviator-solbriller.

 1. Bikini-top, Seafolly, 349 kr. 
 2. Solbriller, Ray-Ban, 1.554 kr. 
 3. Bikini-bund , Seafolly, 349 kr.
 4. Espadriller, UGG, 1.395 kr.
 5. Strandtaske med personlige initialer, Rae Feather,  1.650 kr.

Ferie-scenarie #2

I Byen

Dagen går på hæld, mørket falder på, og natterytmerne byder op til dans og søde cocktails. Her er “den lille sorte” altid din ven, og off-the-shoulder kjolen i mørkeblå fra Loveshakefancy er ingen undtagelse. Sat sammen med tårnhøje hæle i nude og enkle smykker i guld, går den med ét fra afslappet og strandlækker til sexet og cocktail-chic. Sæt håret skødesløst og sovekammeragtigt op med en gylden hårbøjle, og få en naturlig smuk glød frem i læberne med den nye kultlæbestift med rigtige blomster fra japanske Kailijumei, der tager farve efter din kropstemperatur og er så pæn, at man sagtens kan hive den op af tasken på en fancy cocktailbar – eller have den liggende i en gennemsigtig, kugleformet clutch i guld.

 1. Stilletter, Guiseppe Zanotti, 4.465 kr. 
 2. Hårbøjle, Asos, 90 kr.
 3. Ring, Carré, 690 kr.
 4. Læbestift, Kailijumei, ca. 150 kr.
 5. Kugle-clutch, Asos, 272 kr.

 

Ferie-scenarie #3

På sightseeing

Hvad enten din fortolkning af turistattraktioner lyder på museer og domkirker, eller din pilgrimsrute går ind og ud ad butikkerne langs Rambla’en i Barcelona, så er der ingen sommerferie uden sightseeing. Her kommer du godt fra start, hvis du er lige dele pænt og praktisk klædt på – du skulle jo gerne holde hele dagen.

Sæt basiskjolen sammen med flade sandaler og en crossbody-taske, der holder dine hænder fri til at tage billeder undervejs. Top outfittet med en fin fedorahat, der beskytter dit ansigt, din nakke og dine skuldre for solens stråler, som du er ude i hele dagen, når du er på tur.

 1. Crossbody, Balenciaga, 4.000 kr.
 2. Fedorat hat, Asos, 163 kr. 
 3. Sandaler, Alexander Wang, 2.280 kr.
 4. Kamera, Olympus PEN, fra 5.699 kr.

 

 

Læs også: Sådan bliver du trendy i regnen!

Regnvejr2

mydailyspace-facebook-logo-400x331

 

· Mere fra samme kategori ·