Læs også:

Close

Nu kan du swipe dig til det perfekte boligmatch

Bolig, Nyheder  | 

Det er meget få ting, der ikke findes en app til. Boligjagt var en af dem – var, for nu kan du også finde den perfekte bolig ved at swipe løs på din telefon

Du kender måske allerede lidt formen fra Tinder eller Happn, men der stopper sammenligningerne også. For app’en OpenHouse hjælper dig rigtig nok med at finde et match – men den er noget mere avanceret end din foretrukne dating-app.

– Uden yderligere sammenligning iøvrigt, så vil jeg sige, at hvis der overhovedet er noget, de skulle have tilfælles (OpenHouse og Tinder, red.) så er det, at det handler om at finde et match. I det her tilfælde ikke mellem dig og en anden, men mellem dig og en bolig, forklarer Jonas Forup Stubkjær, der er pressechef for boligsitet Sunday, der står bag appen.

– Og det er en næsten lige så vigtig beslutning som et partnerskab. Fordi det er en, du skal være sammen med i rigtig mange år og en, du skal leve med dagligt på godt og ondt, siger Jonas Forup Stubkjær til MY DAILY SPACE.

Når følelserne tager over, træder appen ind

OpenHouse samler alle aktive boligannoncer på et kort, så du får et overblik. Det ekstra smarte er så, at du selv kan indtaste ekstra oplysninger som private noter og uploade dine egne billeder, når du har været ude at se en bolig. På den måde bliver det nemmere for dig at huske boligerne fra hinanden og holde styr på, hvad du elsker eller ikke synes om ved hvert sted.

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Når du er til fremvisning, vil app’en blandt andet stille en række spørgsmål, så du kan tage stilling til de faktorer, der tit vil veje tungt i din beslutning om at købe.

– Det, vi håndterer her, er ikke nødvendigvis det praktiske i en boligfremvisning. Det, vi prøver at tøjle, er de følelser, der spiller ind, når vi kigger på bolig. For dem er der rigtig mange af, og de vil hurtigt få overtaget og styre hele slagets gang, så man glemmer at tage stilling til de spørgsmål, man ikke får stillet, fordi man forelsker sig hovedkulds i en bolig, fortæller Jonas Forup Stubkjær og fortsætter:

– “Lever det her overhovedet op til mine krav om rumfordeling”, “kan jeg bo her med et barn om et par år”, “hvad med adgangen til offentlige transportmidler”, “kan jeg parkere min bil nede på gaden?” Alle de her ting, som man måske glemmer i den halve time, man er til fremvisning – det er jo ikke lang  tid.

OpenHouse findes lige nu til iOs og kommer til Android i efteråret.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·