Læs også:

Close

Opskrift: Grillet grønt med ost og bær

Mad  | 

Grillmad er noget af det bedste, men det behøver ikke altid at være pølser og bøffer – prøv denne opskrift med grillede grøntsager, cremet ost og syrlige bær!

Den danske sommer er over os, og alle søger ud til haverne til deres elskede Weber-grill. Men selv om vi elsker pølser, kartoffelsalat og gode bøffer på grillen, så skal der jo også eksperimenteres lidt, så det ikke bliver for ensformigt. Derfor elsker vi lidt lækre grøntsager grillet i lidt lækker marinade, samt lækker ost smuldret over og toppet med skønne bær.

Brombær er et skønt bær, som er spækket med gode vitaminer, men som her i Danmark først rigtigt er i sæson i september. Jeg kunne bare ikke modstå dem, da jeg så dem i Torvehallerne forleden!

Brombær er et lille vidunderbær, som med sine gode vitaminer og antioxidanter er rigtig god for helbredet. Blandt de gode vitaminer er for eksempel en masse C-vitamin, som er rigtig godt for vores immunforsvar, og som derved er med til at bekæmpe blandt andet alvorlige sygdomme.

Det er i og for sig ikke så vigtigt, hvad for noget grønt, du bruger, bare det er noget, som du kan lide, og som ser indbydende ud i dine øjne. Prøv dig frem med skønne farver, smage og faconer. På den måde kan du servere en ret, som ligner en million, men egentlig bare er lidt grillet grønt.

Opskriften er til cirka to personer.

Ingredienser
1 artiskok
2 squash (Gerne to forskellige farver)
10 kantareller
1 aubergine
10 brombær
20 g feta

Fremgangsmåde:

  1. Grøntsagerne renses og ordnes, så de får den ønskede facon.
  2. Grøntsagerne grilles på en grill, til de har den rigtige konsistens.
  3. Når grøntsagerne er færdige, anrettes de på en tallerken, og feta drysses herover.
  4. Skyl brombær grundigt og drys herover. Drys også gerne lidt mynte over, som prikken over i’et.

    mydailyspace2

Se flere gode og lækre opskrifter på Sundesager.dk!

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·