Læs også:

Close
Alcoholic Gin and Tonic with a Lime Garnish

Der findes en gin med anti-age

Skønhed, Underholdning  | 

En helt særlig gin påstår at modvirke rynker og aldersdomstegn. Ginen med anti-age har nemlig en speciel ingrediens

Gin & Tonic-sæsonen er over os (den varer nemlig hele året), og hvis du er fan af den læskende drink og måske samtidig ønsker hud med glathed på niveau barnerumpe, så har vi gode nyheder til dig. Det vil sige: Det hævder firmaet bag anti-aGin at have.

De har nemlig lavet en udgave af den elskede spiritus, som efter sigende modarbejder rynkers ankomst. Hvis det rent faktisk passer, så kan vi godt forstå, at hypen omkring produktet er opadgående lige nu!

Anti-aGin har ifølge Mashable tilsat collagen, som blandt andet er en af de mere populære ingredienser i anti-rynkecreme. I det her tilfælde drikker du det bare i stedet for at smøre det på huden.

Collagen er et protein, der findes naturligt i din krop. Måske kender du det dog bedst som det, plastikkirurger pumper deres patienters ansigter med for at udfylde rynkerne.

Anti-aGin kan bestilles til levering, men endnu kun i USA. Selv hvis du tager der hen, skal du dog væbne dig med tålmodighed, for der er eftersigende allerede udsolgt.

Spiselig collagen er in

Faktisk er anti-aGin bare én måde at indtage collagen på. I Japan har det i flere år været populært at frekventere såkaldte skønhedsrestauranter, hvor de putter collagen i maden.

På restauranterne serveres retter med store, gennesigtige klumper collagen sammen med grøntsager, kød eller fisk. Collagenen smager ikke af noget, men modvirker angiveligt rynker.

Også retter, der naturligt indeholder collagen, som hajfinne, kyllingeskind og grisetæer har vundet frem hos især de japanske kvinder, og i supermarkederne fyldes hylderne med efterspurgte collagenfyldte produkter som nudler, slik og andet tilbehør.

Så tror vi altså bare, vi starter med at prøve den der gin, tak …

Læs også: Aperol Spritz: Fra mormordrink til den mest instagrammede cocktail

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·