Læs også:

Close

Skønhedsguide: Nemme makeup-fif til den dovne type

Skønhed  | 

Vi har samlet de helt rigtige makeup-fif til dig, som ikke orker at bruge flere timer foran spejlet

Hvis du er typen, der ønsker nogle nemme og brugbare makeup-fif, så læs med lige her!

Smukke vipper på rekordtid

Øjnene er noget af det vigtigste, hvis du ønsker et dragende og levende look. Vi har fundet tre nemme muligheder til dig, som ønsker smukke øjne uden for meget besvær.

Eksklusiv mascara

Ønsker du en god og nem mascara, så skal du investere i denne lækkerhed fra TOM FORD. Den indrammer øjnene og giver masser af dybde og fylde – og så er den endda vandfast og kan derfor bruges i alt slags vejr!

Den er også nem at påføre og altså alle pengene værd.

Doven1

Waterproof extreme mascara, 340 kr. hos Magasin

Eyelash Extensions, hvis du skal gøre det rigtig nemt for dig selv

Hvis du ikke gider være afhængig af mascara hver morgen, så kan Eyelash Extensions være det helt rigtige valg. Her skal du i stedet bruge en til to timer én gang om måneden, hvorefter det så holder i tre til fire uger.

Det helt rigtige valg til den dovne type, der ønsker forførende og smukke Bambi-vipper.

 

Female eye, extreme close-up. Keywords: female, eyesight, vision, sensory perception, five senses, focus, eyelashes, eye, green eyes, cropped, extreme close-up, lash, focused, part of, partial view, unrecognizable person, caucasian appearance, one person, anatomy, alertness, surveillance, mascara, studio shot, day, indoors, eyebrow, staring, front view, close-up, color image, overexposure, color, reflection, visions, eyelash, lashes, eyes, sensations, sensory perceptions, females, close-ups, colors, eyebrows, brows, mascaras, unrecognizable people, color images, caucasians, sight, sensation, tight shot, close shot, brow, monitoring, one individual, person, gazing, interior, daytime, high key, caucasian, colour, colour image, close shots, tight shots, colours, colour images, studio shots, caucasian appearances, daylight, caucasian ethnicity, green eyed, close up, indoor, day-time, high-key, studioshot, studio-shot, reflections, reflected, reflective Collection: Altopress by PhotoAlto

(Foto: Polfoto)

Find mere info her: København, Star Lash, Odense Guldlok eller Århus Lash Bar

Nem farve til vipperne, der kan påføres derhjemme

Hvis du ikke har budget til Eyelash Extensions, eller bare ønsker at få smukke vipper uden at skulle holde det ved lige én gang om måneden et sted ude i byen, så kan Hanne Bangs vippefarve være det helt rigtige valg. Det perfekte valg som erstatning for din mascara, og hvis du ønsker en intens farve til dine vipper.

To trin du skal følge under anvendelse: Først påføres farven (skal virke i tre minutter) og derefter påføres den specielle aktiverings-gel (skal virke i et minut). Derefter er farvningen komplet.

Doven2

Vippefarve, 95 kr. Hanne Bang  eller Matas

Pakningen indeholder nok til 12 farvninger og findes i nuancerne mørkebrun og sort.

Naturlige læber med intens farve

Find en lækker naturlig læbestift, som ikke har en for intens farve. Denne fra Lily Lolo har en naturlig glød og en lang holdbarhed, hvilket er vigtigt, hvis du ikke går så meget op i din makeup eller prioriterer at stå flere timer foran spejlet.

Doven4

Læbestift, 169 kr. hos ellos.dk

Farve og hold til brynene

GOSH har lavet dette vidunderprodukt, som passer perfekt ind i den dovne skønhedsrutine. Denne gel til brynene er til dig, som ønsker, det skal gå lidt stærkt og være nemt om morgenen. Børsten definerer hurtigt dine bryn med en mild, mørk farve og holder dem på plads hele dagen. Den er nem at anvende, og er det helt rigtige produkt til dig, som ikke er til blyant, børste eller en pomade.

Doven3

Brow Gel fra GOSH, 79,95 kr. hos Matas

En BB cream, der har det hele

Er du ikke til en tung foundation der kræver tid og perfektion, så er denne BB cream fra Bobbi Brown uundværlig. Cremen både fugter, beskytter og påfører huden en let farve. Du får simpelthen det hele i et produkt og behøver ikke at koncentrerer dig vildt under påførelse, da den er lavet som en let foundation. Den er også både poremindskende og mindsker synlige pigmentforandringer.

 

Doven5

BB cream SPF 35 fra Bobbi Brown, 325 kr. hos Magasin

Mineralpudder til at mindske rødme

Et andet alternativ er denne lækre mineralpudder fra Youngblood. Det er en let og silkeblød foundation, som fungerer som en concealer, foundation og pudder i ét produkt. Perfekt til dig, som ønsker en naturlig glød i ansigtet med varig dækning.

Den skal dog børstes let på huden, så du skal ud st finde en børste, du synes er nem at anvende. Youngblood anbefaler selv: Large Kabuki Brush, Small Kabuki Brush, Ultimate Foundation Brush og Super Powder Brush.

Doven6

Mineral Foundation, 425 kr. hos Magasin

Lidt nemt til kinderne

Lidt ekstra farve til kinderne er altid en god ide. Denne nemme blush fra Nilens Jord har en blød tekstur. Du kan nemt påfører den cremede blush direkte på kinderne, hvorefter du udjævner den med fingerspidserne.

Info: Findes i tre farver.

Skærmbillede 2016-07-14 kl. 10.20.29

Blush fra Nilens Jord, 160 kr. hos www.nilensjord.dk

En tørshampoo, der genopfrisker

Denne pudderspray fra Maria Nila genopfrisker fedtet hår. Den giver volumen og ny udstråling til håret og er nem at bruge, når du ikke orker at vaske hår eller bruge flere timer på at sætte det. Fordel produktet i tørt hår, og oplev, hvordan dit hår kommer til at stråle – en følelse af at håret lige er blevet vasket og tørret.

Værd at vide: Produktet er fri for sulfater og parabener, indeholder 100 procent veganske ingredienser og emballagen er 100 procent CO2-kompenseret.

Dry Shampoo 250 ml. kr. 189,-

Maria Nila Dry Shampoo, 189 kr. hos stylebox.dk

mydailyspace-facebook-logo-400x331

Læs også: 6 fantastiske skønhedsnyheder, du ikke skal snydes for!

Skønhedsfavoritter_Juli

· Mere fra samme kategori ·