Læs også:

Close
picnic

Alt til din næste picnic

Bolig, Mad  | 

Mens vi venter på sommervejret, kan du begynde at planlægge udstyret – og menuen – til din næste picnic

Sommerliv og udeliv hænger uløseligt sammen, så hvorfor ikke forberede dig på din næste frokost i det fri? Her får du alle ingredienserne til en hyggelig, tjekket og budgetvenlig picnic, så det eneste, du skal gøre, er at tage veninderne under armen, næste gang solen beslutter sig for at skinne lidt ned på os.

Picnickurven

Det hele starter med kurven. Denne fine model fra House Doctor er både praktisk, pæn og ret prisvenlig.

Picnickurv House Doctor, 229 kr.

Borddækning

Selve basen for bordet (eller græslejet) behøver ikke at larme imod madvarerne, drikkevarerne og de ydre omgivelser. En neutral farveskala på dug og papkrus udgør et smagfuldt udgangspunkt for det samlede udtryk.

picnic_graa

Dug, Ellos Home, 199 kr. og papkrus (8 stk.), Festissimo, 22 kr.

For at bryde med den neutrale base, kan du vælge tilbehør og bordpynt i en anden farve. Planlægger du at blive siddende, til solen går ned, er det en god ide at huske stearinlys – eller måske endda myggelys.

picnic_pink

Servietter, Ib Laursen, 20 kr. og lys i glas, H&M Home, 29,95 kr.

Tapas

Tapas er en genial udespise, fordi det hverken er for tungt at spise i solen eller for bøvlet at sidde og rode rundt med. Disse tapasspyd kan du forberede hjemmefra, så de er lige til at gå til, når I skal spise. Du finder både opskriften og ingredienserne hos nemlig.com.

picnic_tapas
(Foto: Nemlig.com)

Læs også: Derfor er det farligt, når du sætter dig i græsset

Servering og drikkevarer

Der findes efterhånden et væld af pænt engangsservice, som du for eksempel kan købe i din nærmeste Flying Tiger eller Søstrene Grene. Disse små tallerkenbåde, som er lavet af bambustræ, er også rigtig fine og dekorative og vil klæde ethvert picnicbord. Når man nu er på picnic, hører det sig næsten til at have pæne drikkevarer med. På redaktionen er vi (næsten lidt for) begejstrede for lemonaderne fra Le Mortuacienne. Nåh ja – og rosé. Altid rosé.

picnic_gul

Limonade, La Mortuacienne, 39,95 kr. og bambusbåde (8 stk.), Louisa Lorang, 25 kr.

picnic_rose

Rosé, Tarani Gamay Vinovalie, 49,95 kr.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·