Læs også:

Close

Anmeldelse: Rihannas popfest lagde Refshaleøen ned

Det synes redaktionen: 4

Rihanna vendte skuffelse til begejstring, da hun viste, hun sagtens kunne klare sig uden The Weeknd under gårsdagens minifestival på Refshaleøen

Da Rihanna meldte sin ankomst tilbage i november, bragte det stor begejstring blandt hendes fans. Ikke mindst, fordi hun ville tage både Big Sean og The Weeknd med.

Med 25.000 billetter til salg havde Rihannas koncert udsigt til at blive Refshaleøens største arrangement nogensinde. Men på dagen for koncerten var der endnu ikke udsolgt, og flere fans forsøgte endda at sælge deres billetter. The Weeknd meldte nemlig fra igen tilbage i marts, og mange begrundede deres salg af billetterne med, at de havde købt den for at se den populære canadiske sanger.

Om det svigtende billetsalg også kan skyldes, at Rihanna gav koncert på Roskilde Festival for bare tre år siden, eller fordi hun spiller på Smukfest denne sommer, er ikke til at sige.

Ikke desto mindre var Refshaleøen gået all in på festivalstemning med madboder, drinksbarer og opvarmning fra klokken 14 – godt syv timer før hovedpersonens show.

Født til scenen

– Jeg vil ikke have, at I står og skriver til jeres eks eller jeres nye fyr. Den eneste grund til at have mobilen fremme lige nu er, hvis I filmer MIG, siger Rihanna og kører hænderne kælent op og ned ad kroppen.

Men sådan har det været, siden stjernen gjorde sin entré til balladen Stay, hvor hun langsomt bevægede sig mod den ekstra scene midt i menneskemængden – iført små, hvide trusser, lange støvler og en spændetrøje-inspireret jakke med hætte.

Vi er ret sikre på, vi ville se vanvittige ud, hvis vi prøvede at trække i bare ét af Rihannas i alt tre outfits denne aften. Men når det ene vilde look efter det andet sidder på “Work”-sangerinden, er det, som om alt giver mening. Hun er født til de sceneoutfits – og hun er født til scenen.

https://www.instagram.com/p/BHmPxWhhWmh/?tagged=antiworldtour

De første mange numre er hit på hit, der bliver liret af med 100 kilometer i timen. Rihanna har udgivet otte plader og har derfor et betragteligt hitkatalog, hun skal igennem for at tilfredsstille mængden. Desværre går det så stærkt, at ingen numre bliver spillet færdigt, og de fans, hvis yndlingsnumre var en del af puljen, står tilbage med en tredjedel af oplevelsen ved at høre favoritten live. Rihanna japper igennem. Men hun lyder fantastisk, mens hun gør det.

Godt nok er der en hel del singback, som nærmest er uundgåeligt i disse poptider (også). Til gengæld lægger Rihanna ikke skjul på, at det er sådan, det forholder sig. Hendes stemme brager ind over nummeret, og det er tydeligt, at hun langt fra er en af de der stjerner, der kun fungerer efter en tur i studiet *host Britney host*.

Sex med Rihanna

Pludselig får Rihanna pusten igen og giver sig god tid. De sidste to tredjedele af koncerten bliver de fleste numre spillet til ende. Især sangene fra det seneste album, Anti, som jo godt nok også har lagt navn til turnéen. De absolutte højdepunkter er Bitch Better Have My Money og Work, hvor publikum vrider sig så meget, at de næsten når Rihannas egen standard.

Og den er høj.

Under You Needed Me og Sex With Me føler vi, at vi har netop det: Sex med Rihanna. Og vi kan hilse og sige, at hun har ret, når hun synger, at det er “so amazing”.

https://www.instagram.com/p/BHk-T8iAIUH/?tagged=antiworldtour

Rihanna viste, at hun med rette kan kalde sig verdens førende popprinsesse, men hun viste også, at hun har ægte talent – og at hun er lige så bad ass i virkeligheden, som hendes professionelle image viser.

Galleri: Rihanna på Anti World Tour

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·