Læs også:

Close

Anmeldelse: Havtorn til håret

Skønhed  | 
Det synes redaktionen: 6

Matas har nu suppleret deres Havtorn-striber med pleje til håret i form af en Svanemærket shampoo og balsam – vi har testet den og er ret imponerede

Jeg gav vores nyhedsredaktør Camilla en lille opgave med hjem, nemlig at teste Matas’ havtorn-striber til håret. Camilla har langt, glat og mørkt hår og har anmeldt den fulde oplevelse af produktet. Læs her, hvad vores testperson mener om Matas’ nyeste shampoo og balsam med havtorn.

Hvad er havtorn?

(Foto: Polfoto)

Havtorn er et superbær, som du sikkert er stødt på forskellige steder på skønhedshylderne det sidste stykke tid. Havtorn er nemlig meget oppe i tiden, hvilket skyldes, at bærret er rig på antioxidanter og forebygger ældningstegn i huden. Havtorn beskytter imod frie radikaler, hvorfor det også er ideelt at bruge til håret for at undgå UV-stråling og forurening.

Matas’ shampoo & balsam med havtorn

Matas’ havtornshampoo og -balsam indeholder udover havtorn også andre naturlige planteekstrakter, såsom astaxanthin, der er udvundet af alger, hyldeblomst og gulerodsekstrakt. Produkterne er velegnet til alle hårtyper.

Havtorn

Shampoo, 54,95 kr. hos Matas / Balsam, 54,95 kr. hos Matas

Camillas vurdering:

– Mine forventninger var ikke specielt høje, da det er mange år siden, jeg sidst har brugt Matas’ produkter. Jeg var lidt bange for, at mit hår ville blive nemmere fedtet og tungt.

Før badet:

– Virkelig lækker duft. Hvis jeg skal beskrive den med tre ord, vil jeg kalde den let, sommerlig og frisk. Selve emballagen er orange og hvis farven orange har en duft, så er det præcis den duft, produktet har.

I badet: 

– Shampooen er meget nem at bruge, men flyder lidt let ud i hånden, så man skal være hurtig. Den skummer let og hurtigt, men uden at det er for meget. Balsamen har en noget tykkere konsistens. Den er nem at fordele, udfiltrer rigtig hurtigt totter og sammenviklinger i håret og blødgør med det samme.

Efter badet: 

– Håret er nemt at redde ud. Jeg har meget langt og tykt hår, og mit hår holder derfor rigtig godt på fugten. For mig tager en hårtørring normalt rigtig lang tid, men oplevelsen efter denne hårvask er, at det tørrer hurtigere.

Virker det?

– Mit hår er mere let og luftigt og slet ikke tungt, som jeg havde frygtet, så jeg vil bestemt sige, at det virker, og det er ikke sidste gang, jeg kommer til at bruge havtorn-striber til håret – specielt ikke efter, jeg har fået prisen at vide.

Største plus?

– Håret føles meget rent efter påføring, og duften er fantastisk.

Største minus?

– Shampooen er lidt for flydende, og det kan være lidt svært at administrere midt i badet.

Værd at vide

Både shampoo og balsam koster 54,95 kr. (500 ml). Havtornstriber er svanemærkede og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til både forbrugerne og miljøet.

Havtorn

Find resten af Matas HavtornStriber her!

Læs også: 5 stjerner med smukt pagehår!

Gigi_Hadid_short_hairstyle_trick

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·