Læs også:

Close
det mener Jeppe praktiske sko

Det mener Jeppe: #Upraktiskbeklædning

Jeppe er en 27-årig mand, der er uddannet inden for kommunikation og marketing, bor sammen med sin kæreste gennem fire år og har en hel del på hjerte, når det kommer til det modsatte køn. Vi har givet ham lov til at dele lidt ud af sine meninger her på MY DAILY SPACE.

Kærester er vilde med, at du trækker i dit fineste og/eller frækkeste. Desværre er dit upraktiske tøjvalg nogen gange skyld i en masse frustration. #detmenerJeppe

Jeg har valgt at inddele det her indlæg i de forskellige beklædningsgenstande, der kan frustrere mig som ledsager – rangerende fra lettere irriterende til fuldstændigt vanvittigt.

#Delangenegle

De giver mig gåsehud!

Personligt … kan jeg virkelig ikke fordrage dem.

Grunden til, at de lange negle er placeret i toppen af listen, er, at jeg nemmere kan ignorere dem, da de ikke er lige så irriterende som de “godheder”, der følger længere nede på siden her.

Udover at de ikke har et andet formål end at kunne fjerne tape, der sidder alt for godt fast, så har jeg svært ved at se det appellerende i dem. Du er som kvinde ikke i stand til at gøre noget som helst med dine hænder, hvis du har lange negle.

Men hvem bruger også sine hænder anyways?

#Denjakkedualtidmangler

Det gør mig en smule forvirret.

Den manglende jakke er også en klassiker. Du kender det sikkert, da du gerne vil have den pæne kjole på med det opsatte hår, du har brugt en del tid på. Desværre er dit overtøj overhovedet ikke matchende til dit perfekte look, så du vil hellere være fri. Vejret er da også fint nok til at undvære den ikke?

Grunden til, at den er på min liste, er ikke, fordi at I fryser, men fordi at jeres “uheldige” planlægning af tøj stiller os mænd i et dilemma. Skal jeg være en gentleman og give dig min (som jeg selvfølgelig selv har taget med, fordi jeg godt ved, jeg kan komme til at fryse)? Eller skal jeg være en egoistiske skiderik, som lader dig sejle i din egen sø (altid et populært valg, som du jo aldrig nogensinde ville nævne i en diskussion i fremtiden og bruge imod mig).

Jeg “elsker”, at det er blevet mit ansvar, om du fryser …

Sko-index

 

#Stilletten

Den gør mig glad … men mest irriteret.

Dronningen af upraktisk fodtøj. Misforstå mig ikke, det er en rigtig flot beklædningsgenstand. Den gør dig uden tvivl meget lækker! Men … er du tosset, hvor er den også skyld i meget brok og ubehag.

Kan det virkelig være rigtigt, at din nemesis i denne sko er; brosten, grus, græs, bakker, trapper, rulletrapper, sand, mudder, sne, vandpytter, nogen dele af fortovet og andre ikke flade overflader (som heller ikke er alt for glatte)?!

Men den er da flot …?

#Dametasken

Giver mig decideret stress!

Aldrig har jeg forstået det praktiske i et bundløst hul, hvor dine ting forsvinder og så alligevel dukker op senere.

Som mand elsker jeg lommer! Jeg har al den plads, jeg skal bruge, når jeg har dem. Mange mænd har det samme ritual, inden de forlader deres hjem, som går ud på at klappe sig selv på lommerne for nu at være sikker på, at de har de essentielle ting; pung, mobil og nøgler.

Jeg er godt klar over, at kvinder ikke kan nøjes med kun de tre ting, og at der er en masse brugbare småting, som er vigtige for din dag. Men der må da for fanden være en mere praktisk måde at bringe dem med dig, end at hælde alle din “livsvigtige” ting ned i “The Bottomless Pit of Doom”. Ting som; makeup, ekstra sko (til når du selv giver helt op på stiletten), slik(?), vådservietter og andre sikkert lige så vigtige ting.

De har det jo med at forsvinde, dine essentielle ting i tasken, og jeg er vidne til en reaktion, som går fra; “det kan jeg ikke forstå” til “HVOR FANDEN ER DEN!?”. Man(d) står tilbage med spørgsmålet: “Hvorfor har du overhovedet den forpulede taske?”.

 

Jeg elsker jer kvinder, men hold kæft, det kræver tålmodighed nogen gange.

#Tænkoverdet #DetmenerJeppeihvertfald

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·