Læs også:

Close

Bliv trendy med sæsonens hotte pink

Mode  | 

Der er knald på farverne denne sommer – vi har derfor fundet 10 fede styles i farven pink

Vores moderedaktør har fundet 10 fantastiske styles i farven pink, som kan hjælpe dig til at sætte lidt gang i din sommergarderobe.

Klassisk top i farven pink

Denne top fra “Lauren” Ralph Lauren er ideel at bruge på jobbet. Den er klassisk, men har et twist af sommer i den helt moderigtige farve. Du kan style den til et par jeans, et sort pencil skirt eller til en hvid nederdel med vidde.

 

Magasin_Pink1

Lauren Ralph Lauren top, 299 kr. hos Magasin

Bukser med vidde og karakter

Disse fine bukser fra River Island er perfekte til dig, der ønsker at skille dig ud. De har vidde og et løst look, som vil passe godt sammen med en sort, stram top, eller en klassisk, hvid skjorte. Bukserne kan bruges sammen med et par flade sandaler eller nogle høje, sexede stilletter.

Pink_Asos1

Bukser, 434,79 kr. hos ASOS

Læs også: 15 lyserøde gaver til sommerens fester

Oversize skjorte

ZARA har i øjeblikket denne lækre skjorte til salg online. Skjorten er perfekt til dig, som ønsker én pink style til garderoben, som både kan bruges til hverdag og fest. Brug den sammen med et par stramme jeans, et par bukser i blomsterprint eller en festlig nederdel og et bælte i taljen.

Pink2

Skjorte, 249 kr. hos ZARA

Blomster til håret

Hvis du ønsker at give dit look lidt ekstra power, så skal du benytte dig af denne sommers blomstertrend. Der er et hav af muligheder i øjeblikket, både hos H&M, ZARA og Gina Tricot. Sæt håret op, eller lad det hænge løst og tilfældigt, og ifør dig en fin blomsterkrans.

Læs også: Shoppeguide: Blomster, blomster overalt …

Gina Tricot

Hårbånd, 79 kr. hos Gina Tricot

Pink fusser

Carla F har lavet disse fine espadrillos i den fineste pink farve. Skoen er lavet i blødt ruskind og er det rigtige valg til dig, der ønsker en sommersko, der skiller sig lidt ud. Du kan bruge disse espadrillos til stort set alt, lige fra en maxikjole til et par korte shorts.

Pink_Magasin2

Espadrilla fra Carla F, 499 kr. hos Magasin

Et overdådigt drømmekøb

Den engelske skodesigner Rupert Sandersen har lavet sko siden 2001. Hans brand er kendt for engelsk elegance og er meget anerkendt inden for modebranchen. Denne sommer har han designet en overdådig sko med pink blomster. Den ultimative festsko, som for mange piger vil være det ultimativt drømmekøb.

Jeg ser dem personligt ofte i et butiksvindue her i København, hvor jeg går savlende, forhåbningsfuld og drømmende derfra – og stille tænker: “Måske jeg snart skulle købe en loppestand” …

Værd at vide: Du kan i øjeblikket finde mange af skoene på udsalg. Tjek Rupert Sandersons egen hjemmeside ud lige her – måske finder du dit næste drømmekøb med procenter!

Pink_Kassandra

Rupert Sanderson stilletter, 7.850 kr. hos Kassandra

Cool med cool på

Hos Magasin kan du i øjeblikket få denne unikke jakke. Jakken er perfekt til den danske sommer, specielt når du har fået lidt lækker tan. Brug den sammen med et par hvide jeans eller en løs nederdel. Du kan både bruge den sammen med en ensfarvet basic-top eller en klassisk hvid skjorte, alt afhængigt af, hvad du skal.

Pink_magasin

H! By Henry Holland jakke, 799 kr. hos Magasin

Armbånd med gang i

Hvis du ønsker et pink item, som du kan bruge til andet end at se godt ud, så er dette fitnessarmbånd det helt rigtige. Armbåndet følger din daglige aktivitet og kan tjekkes på en app. Det kommunikerer med din smartphone via Bluetooth.

Det kan også bruges som skridttæller, hvilket kan være en fed motivation til dig, der sidder meget foran computeren, og har tendens til at tage elevatoren i stedet for trapperne. Sæt et mål – og kom i gang med din sommerform.

Pink_ellos

 Fitness-armbånd, 279 kr. hos ellos.dk

Pink slange

Med denne pink slangeskindstaske kan selv et helt sort outfit blive sommeragtigt. Tasken er super fin som sommerens cocktail- eller gå i byen-taske. Den kan lige indeholde det vigtigste: mobil, lipgloss, dankort og et spejl.

pink_asos

Aldo taske, 304,35 kr. hos ASOS 

Solbriller med Victoria Beckham på siden

Solbriller med lyserødt glas er et must denne sommer. Det kan både ses hos de store modehuse som Dior, Fendi og Gucci, men også i Linda Farrows eksklusive brillekollektion. Victoria Beckham har lavet disse fede aviator-solbriller i pink glas og med guldstel – de ultimative solbriller til dig, der ønsker et fedt Ibiza-look.

Pink_netaporter (1)

 

Victoria Beckham solbriller, ca. 2.940 kr. (€395) hos NET-A-PORTER

 

Læs også: Moderedaktørens favoritter 

Moderedaktøren4

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·