Læs også:

Close
dem talte vi om i denne uge

Dem talte vi om i denne uge

Underholdning  | 

Endnu en uge er gået, og mangt og meget er sket i Hollywood, og hvor stjernerne ellers foretrækker at boltre sig

Flere breakups i stjerneland

Ikke nok med, at vores alle sammens Talvin (ja, det er så kort for Taylor Swift og Calvin Harris), gik i opløsning i sidste uge, så har der også været krise i to andre kendispar. Således er Zayn Malik – der engang ved en del af One Direction og i dag bare bruger ZAYN som sit kunstnernavn – og Victoria’s Secret-modellen Gigi Hadid ikke længere sammen.

Der skriver flere medier, deriblandt Elle, der har et interview med Gigi, hvor hun kommenterer bruddet.

Gigi Hadid spillede ellers en kæmpe rolle i Zayn Maliks allerførste musikvideo som soloartist, men nu er der altså kun minderne (og lønchecken) tilbage.

Derudover er den tidligere Disney-stjerne Demi Lovato gået fra sin kæreste gennem virkelig mange år, Wilmer Valderrama. De to blev kærester tilbage i 2010, men nu er eventyret altså forbi. De skilles dog som venner, forlyder det fra Entertainment Weekly, der citerer en officiel udmelding fra det nu hedengangne par.

Zayn Malik and Gigi Hadid
Zayn Malik og Gigi Hadid til dette års Met Gala. (Foto: All Over)
Demi Lovato og Wilmer Valderrama
Demi Lovato og Wilmer Valderrama fotograferet på gaden i april. (Foto: All Over)

 Amber Heards ven iO TIllet Wright: Derfor ringede jeg 112

Det var kunstner og aktivist iO Tillet Wright, der kontaktede politiet i hele sagen om Johnny Depps misbrug af skuespillerinden. Nu har iO skrevet en artikel om den svære beslutning om at melde sin egen ven.

Uddrag fra artiklen:

– Jeg ringede 112, fordi jeg vidste, at hun aldrig ville gøre det. For hver gang, det skete, var hendes første tanke at beskytte ham. Fordi hver gang, det skete, ville den søde, kærlige mand, vi alle var så glade for, komme tilbage med undskyldninger og love stolpe og og stolpe ned, at han forstod, hvor slemt det var, det, han havde gjort, og han svor, at han aldrig ville gøre det igen.

Læs hele iO Tillet Wrights gribende artikel på Refinery29.

https://www.instagram.com/p/BFedvXkOItJ/?taken-by=iolovesyou&hl=da

iO Tillet Wright, som blandt andet er kendt som en af værterne i MTV-serien MTV Suspect.

May 26, 2016 - File - AMBER HEARD has filed for divorce from JOHNNY DEPP after just 15 months of marriage amid claims his family hated her. The actress, 30, submitted court documents on Monday citing irreconcilable differences and seeking spousal support, triggering a battle over the star's $400 million fortune. Depp, 52, is father to 16-year-old Lily-Rose Depp and 14-year-old Jack Depp. His mom, Betty Sue Palmer, died just three days before Heard signed a petition for divorce Monday. Pictured: Sept. 5, 2015 - Venice, Italy - Actors Johnny Depp and Amber Heard attend the premiere of The Danish Girl during the 72nd Venice Film Festival at Palazzo del Cinema in Venice, Italy, on 05 September 2015. Photo: Credit: Alec Michael/insight media
Amber Heard og Johnny Depp til premiere på filmen The Danish Girl. Amber Heard søgte om skilsmisse 15 måneder efter parrets bryllup.

Sangskrivere sagsøger Ed Sheeran for at kopiere Photograph

Photograph er bare et af mange, mange hits, Ed Sheeran har spyttet ud, men nu er musikeren blevet sagsøgt af sangskrivermakkerne Thomas Leonard og Martin Harrington, der sammen har firmaet HaloSongs. De har bedt Ed Sheeran om at betale 20 millioner dollars, hvilket svarer til over 131 millioner danske kroner, for angiveligt at have stjålet fra deres sang, Amazing.

Amazing blev skrevet i 2009 og sunget i 2010 af Matt Cardle, der vandt den amerikanske udgave af X Factor.

Herunder kan du høre de to sange:

Brudepar overraskes af live Taylor Swift-optræden

Endnu en uge, endnu en Taylor Swift-historie. Denne er meget positiv. Den handler nemlig om en surprise-optræden til et bryllup, hvor parret ikke anede, at verdensstjernen ville troppe op.

Videoen er meget populær på Facebook, og du kan se den her:

Justin Bieber frigiver ny musikvideo

Videoen til Company af Justin Bieber viser en lidt blødere side af superstjernen. Der er klip fra forskellige lande, hvor Justin går rundt i naturen, men man følger ham også på sin tour både på scenen og på farten, ligesom der også er klip med hans venner.

Du kan se den lidt mere personlige side af Justin Bieber i den nye video her:

 

Lukas Graham skal være far til en lille pige

Når Lukas Graham til efteråret bliver far, er det en lille pige, der kommer til verden. Det fortæller musikeren selv i et interview med Handipresse på årets Sølund Musik Festival.

– Jeg får en lille pige til september, siger han i videoen, som du kan se herunder.

Lukas har tænkt sig at tage to måneders pause efter fødslen, hvorefter han igen vil optage musikkarrieren og tage ud at optræde.

 

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·