Læs også:

Close

Studenterkjoler til under 500 kroner

Sulten efter flere tips til garderoben, sminkebordet, din næste rejse eller sund mad? Så tjek min blog, som jeg opdaterer dagligt.

 

Modeblogger Josephine Helbrandt guider dig til den perfekte studenterkjole under 500 kroner

Studenterfester, vogntur og en fantastisk følelse af frihed venter lige forude for alle landets kommende studenter. Traditionen tro kræver studentertiden en hvid studenterkjole, og modeblogger Josephine Helbrandt kommer her med otte bud på den perfekte kjole til under 500 kroner.

Bar ryg, lange ærmer og feminint skørt

Stilren, feminin og elegant. En kjole, der med sit enkle look giver plads til, at huen kan komme i fokus. Den perfekte kjole til dig, som allerede nu har fået en god tan på ryggen, og som ønsker et enkelt look. Hvis huen er rød, så fuldend dit look med røde læber.

nelly2Kjole fra NLY One, 379 kr. hos nelly.com

De store blonder

Med de flotte blonder, der strækker sig lidt længere end underkjolen i både længde og på ærmerne, er kjolen her både elegant og festlig. De fine blondeærmer og den gennemsigtige bund gør kjolen ung og frisk. Et perfekt look til en nyudklækket student, der ønsker at være både højtidelig og trendy. Pift den op med nogle farverige armbånd for at give dit look et friskt twist.

asoss

Kjole, 348 kr. hos ASOS

Lang, feminin kjole med sexede detaljer

Denne lange kjole giver et højtidligt og festligt indtryk, samtidig med at de fine frynser foroven giver kjolen et blødt og feminint look. Kjolen her vil du kunne bruge både til din studenterfest og til sommerens mange ture på stranden – den kan det hele. Style den med et par rå, flade sandaler for et afslappet look eller et par høje, tynde hæle, hvis du går efter det elegante look.
zara

Kjole, 299 kr. hos ZARA

Elegant og sexet studenterkjole

Med sine åbne detaljer ved brystet og den fine, blomstrede blonde er denne kjole den perfekte kombination mellem feminin og sexet. Hop i et par skindstøvler for at give dit outfit et mere råt udtryk – så er det også meget nemmere at danse, til solen står op.
777394-2350_1

Kjole fra TFNC, 239 kr. hos nelly.com

Den enkle

En lækker, enkel kjole, der med sit one shoulder-look og en åbning i taljen alligevel skiller sig ud. Perfekt med et par farverige stiletter og gerne en matchende taske. En stærk orange eller pink er et super hit denne sommer.
hmprod

Kjole, 249 kr. hos  H&M

Lange ærmer og kobberfarvede detaljer

En unik studenterkjole, der uden tvivl vil skille sig ud fra mængden. Den kobberfarvede deltaje passer perfekt til den røde studenterhue. Kombiner kjolen med et par flade, hvide sneaks for et mere sporty look, og sørg for at bruge smykker, der matcher den flotte kobberfarve i kjolen.nelly6

Kjole, 479 kr. hos Rare London

Den casual kjole

En trendy kjole, der med sin vidde og løstsiddende stil er causal og lækker. Style den med et par flade gladiatorsandaler for et cool og causal look eller et par høje, farverige stilletter og en masse smykker, hvis du er på vej til fest.

En lang halskæde vil være et sikkert hit til den her kjole.asos

Kjole, 381 kr. hos ASOS 

Skater dress

En kjole, der passer perfekt til den store dag. Den er feminin og superfestlig med de fine sten i halsen. Kombiner kjolen med et par sneaks eller rå støvler, og lad kjolen stå frem i sig selv, eller gå all in med et par høje, lyse stilletter for et superelegant studenterlook.nelly5

Kjole, 349 kr. hos Club L

Læs også: Redaktionens sommerfavoritter

Favoritter

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·