Læs også:

Close

Sådan pakker du … festivaltasken

Kultur, Mode  | 

Når du pakker tasken til festival, gælder det om at få det hele med fra start, så du ikke står og mangler det midt på pladsen

Vi er et par stykker her på MY DAILY SPACE, som gæster et par festivaler i år. Og vi er helt sikre på, at mange derude også skal af sted. Enten for første eller måske 10. gang. Ligegyldigt hvor mange gange, du har været af sted, så handler det om at huske at få de rigtige ting med, så du ikke skal bekymre dig om, om du nu lige fik husket den håndsprit.

Vi har samlet lidt godt både til håndtasken, som du har med rundt på pladsen, og til den praktiske kuffert, som skal kunne hjælpe dig i al slags vejr.

The sun is shining

Solbriller er, såfremt solen skinner, nok et af de vigtigste items at have med på festival. Selv om de fungerer optimalt, når solen skinner, ja, så kan de være rigtig brugbare til dagen derpå. Vi anbefaler ikke at slæbe dine lækre Ray-Bans eller andre dyre solbriller med på festivalen, så investér gerne i et eller to par nye, billige solbriller, som ikke ødelægger oplevelsen, hvis de nu skulle gå i stykker.

hmprod

Solbriller til 80 kr. hos H&M

Farvede negle rykker på renlighedsfronten …

Du tror måske, at det er en joke, men en neglelak kan hurtigt blive et must på festivalen. Udover at det ser superfint ud, så kan det faktisk være ret praktisk at have malede negle. En farvet neglelak kan nemlig skjule de lidt småbeskidte negle, både på hænder og fødder. Dog anbefaler vi selvfølgelig, at du holder dig så ren som muligt alligevel!

800080

Neglelak, 85 kr. fra O·P·I 

Uundværlig på farten

Friske hænder er et must. Det vrimler med bakterier (og meget mere) på festivaler. Derfor er det selvfølgelig uundværligt at medbringe en sanitizer, især når du ikke er nær håndsæbe og vand hele tiden. Hav gerne en håndsprit med i din taske samt en ekstra i teltet. Så er du sikret, hvis den ene skulle blive væk.

1702

SkinOcare sanitizer, 29 kr. hos Carefor

Fri for fællesbade

… Eller ikke helt, fordi et bad er måske nyttigt nok. Men hvis du vil trække den lidt længere med hårvasken og slippe for den ofte lange kø til fællesbadene, så spray eller drys lidt tørshampoo i håret, så synes håret mere rent end som så. Perfekt festivaltrick, hvis I spørger os!

osis19754.jpg

Tørshampoo, 199 kr. fra Schwarzkopf

Selv om renligheden ikke er den bedste, de dage du er på festival, så er det bedre at fuldføre den basale rutine end intet at gøre. Derfor er Cleansing Wipes smarte til at få renset huden for de overflødige bakterier og fedstoffer, der kan være efter en lang dag.

Et godt tip er både at have nogle til ansigtet samt nogle almindelige.

5701566280169

Cleansing Wipes, 40 kr. hos Magasin

Når håret bare skal op

Så skal det altså bare op. En hårelastik kan gøre underværker for dit look. Derudover kan den også gavne, hvis du står og skal holde en pose lukket eller, hvis noget skal hænges op i teltet. Der er uendelige af muligheder, men husk gerne mere end én hårelastik!

Blax-Snag-Free-Har-Elastikker-SORT-8stk-4mm-31

Hårelastikker til 29 kr. fra Blax

Vi kan ikke leve uden …

Vores telefoner. Vi er og bliver et digitalt samfund, så selvfølgelig skal alt (eller måske ikke alt … *host host* ) dokumenteres via de sociale medier, når vi rykker fra vores trygge seng til festivalteltet. I år er der ingen grund til bekymring. Volt har nemlig gjort det muligt at få en bærbar mobiloplader, også kaldet en powerbank, med på festivalerne.

Konceptet er simpelt: Bestil din Volt på forhånd, så du springer køen over på festivalen. Når du er ankommet, bliver den udleveret til dig ved en af Volts stande, hvor du så kan have den med dig og oplade din telefon på farten. Du kan løbende komme og få skiftet powerbanken ud med en ny (dog kun hvis du har købt dig til denne bytteservice). I slutningen af festivalen kan du vælge at aflevere Volt-opladeren tilbage eller at beholde den mod et gebyr. Hvis du beholder den, får du et kabel med, så du selv kan oplade den derhjemme.

Læs mere om Volt og hvilke festivaler, de er på, lige her.

Volt-Charger
(Foto: Volt)

I sportstasken finder du …

Der er ingen grund til at overpakke, når du skal på festival. Tjek gerne vejrudsigten på forhånd. Det er dog alligevel en god ide at være på forkant med vejret, så hav gerne lidt forskelligt med. Vi foreslår:

 • Et til to par jeans/lange bukser
 • Shorts/nederdel
 • T-shirts & toppe
 • Undertøj
 • Strømper
 • Badetøj
 • Nattøj
 • En strik + anden jakke/overdel
 • Hat + solbriller
 • Regnslag + Gummistøvler
 • Klipklapper
 • Sneakers
 • Håndklæde

violetta_651_1_2EV451HA3K-Q11@10

 

Brun taske med frynser, 499 kr., Becksöndergaard. Sort quilted rygsæk, 179 kr., Even& Odd hos Zalando

Se også med her …

… hvor MY DAILY SPACEs skribent og modejunkie, Elisabeth Friis, viser dig, hvor hurtigt du kan pakke (og proppe) tasken til festivallen. Solcremen, og eventuelt en mist til at blive frisket op med, behøver du ikke komme med i tasken, når du er på farten. Men det er vigtigt at huske solbeskyttelse, så du ikke bliver kendt som den røde i flokken.

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·