Læs også:

Close

New romance – sådan får du den blomstrende sommertrend fra L.A.

I det solrige Californien, i lysets by Los Angeles lever Trine af og med mange blomster som florist og stylist i sin online blomsterbutik blomstla.com

Der er blomster og romantik i mode, skønhed, sundhed og bolig denne sommer i L.A. – få tips direkte fra vores florist, Trine Dahl, der leverer blomster til stjernerne

NEW ROMANCE-trenden er smuk, blomstrende og “bohemian” som i Allesandro Michele’s kollektioner for Gucci. I Blomst Los Angeles’ flowerstudio i L.A. kreerer vores florist Trine Dahl i denne tid masser af romantik til kunder, der elsker blomster så yndefulde og poetiske som muligt, og til bryllupper og fester med “ROMANCE” som tema.

Lad dig inspirere af Trine og hendes tips til romantiske sommertrends, du kan bruge i de lyse sommermåneder.

New romance hjemme hos dig

Fyld dine vaser med florlette blomster i sarte farver, bland rosenvand i din sommerjuice, og lad dig inspirere af den blomstrende “Naked Cake”-trend, hvor friske blomster pynter de lidt “ufærdige” og meget personlige kager ofte med karamelglasur, der løber ned ad kagen på smukkeste vis.

Sommerjuice med Rosenvand

I din juicer blander du to lyse æbler, en gulerod og en håndfuld blåbær med et stort stykke frisk ingefær. Tilsæt en teske rosenvand, isklumper og pynt med små blomster. Server i et syltetøjsglas for maksimal sommerhusstemning.

Sommerjuice med Rosenvand. I din juicer mixer du to lyse æbler, en gulerod og en håndfuld blåbær med et stort stykke frisk ingefær. Tilsæt en teske fuld rosenvand og pynt med små friske blomster.

Florlet, forfinet romantik i vase

Fyld klare glasvaser eller antikke glas med de mest sarte, fine blomster i sommerlige nuancer af koral, violet, hvid, pudder og blush-toner. Er du ikke selv ferm til at arrangere, så lad blomsterhandleren hjælpe dig.

Her er brugt: Levkøj, ranunkel, valmue, hortensia og ikke skyggen af grønt fyld. Ren blomsterpoesi.

Florlet, forfinet romantik i vase. Fyld dine smukke klare glasvaser eller antikke glas med de mest sarte, fine blomster i sommerelige nuancer af koral, violet, hvid, pudder og blush toner. Er du ikke selv ferm til at arrangere, så lad blomsterhandleren hjælpe dig.

Her finder du dine blomster til et veldækket sommerbord

Naturens guld finder du på en af sommerens mange gåture. Ved strandens klitter, på marker eller i alle slags haver – fantasien har ingen grænser. Lad dem ligge fremme, så længe de kan, pynt dit sommerbord – og nyd de yndige farver.

Naturens guld finder du på en af sommerens mange gåture. Ved strandens klitter, på marker eller i haver når ingen kigger, kan du finde dig en lille smuk samling af vilde blomster. Lad dem ligge fremme så længe de kan, pynt dit sommer bord - og nyd de yndige farver.

Blomster som marcipan

Disse koralfarvede yndigheder er så fine, som marcipan. Rosen er en David Austin-rose, som også importeres til Danmark her fra USA og kan fås på Grønttorvet og andre blomsterhandlere. Skal du holde fest? Så er der ikke noget smukkere en et væld af små mælkeflasker fulde af de store haveroser.

Så fine som marcipan er disse koralfarvede yndigheder. Denn e rose er en David Austin rose som også importeres til Danmark herfra USA. Skal du holde fest er der ikk emeget smukkere en et væld af små mælkeflasker fulde af de store haveroser.

Naked cake i blomsterflor

Der er en ny kagetrend i gang både her i L.A. og mange andre steder i verden: Naked Cake, hvor kagebundene ikke er dækket af glasur eller creme. Det lidt ufærdige eller kunstneriske look er smukt og personligt og altid proppet med friske blomster. Denne kage er fra mesteren Alita Johnson, som ejer kagebutikken TOME i Australien.

Naked cake i blomsterflor. Der er en ny kage trend igang: Naked Cake, hvor de smukke kagebunde ikke er dækket af glasur eller creme. Det lud ufærdige eller kunstneriske look er smukt og personligt og altid proppet med friske blomster. Denne kage er fra mesteren Alita Johnson som ejer kage butikken TOME i Australien.

 

 

Blomst Los Angeles Flowerstudio ligger nord for Downtown LA og er et blomstrende værksted med en online butik. For tiden er stilen meget romantisk, en stigende trend bland Trines kunder i LA.
Blomst Los Angeles Flowerstudio ligger nord for Downtown L.A. og er et blomstrende værksted med en online butik. For tiden er stilen meget romantisk, en stigende trend bland Trines kunder i L.A.

 

Læs også: Boost din indretning med vilde blomster!

Små, smukke, klare blå blomster på parade i en fin aflang æske. Gå på opdagelse i græsplænen efter firkløvere og fine blomster.

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·