Læs også:

Close

MY DAILY SPACE guider: Få Nicole Richies farverige hårlook

Skønhed  | 

Farverigt hår, iøjenfaldende læber og stærke øjne. Vi guider til hovedingredienserne i Nicole Richies look

Festivalsæsonen er allerede blevet skudt i gang med DISTORTION, Købehavns største gadefestival. I løbet af sommeren følger flere festivaler rundt omkring i Danmark, herunder Roskilde, trop. Her er det mere end okay at slå sig løs og gå all in på personlig stil samt afprøve nye looks.

Vores allesammens tv-personlighed, designer og skuespiller Nicole Richie er om nogen anset for at være klar på at prøve noget nyt, når det gælder hårfarven. Vi er blevet inspireret af Nicole Richies, og vores SoMe-redaktør, Benediktes, forkærlighed for farvede hårlooks. Derfor guider vi her til, hvordan looket kan skabes.

beautylook
(Foto: All Over, PR)

Hårfarve, der skaber opmærksomhed

Hvorfor ikke afprøve en ny hårfarve denne sommer? Nicole Richies smukke lokker kan opnås ved en ikke-permanent farvning.

Maria Nilas serie Colour Refresh bugner af nuancer og toner, som kan personliggøre netop dit hårlook. For at få nogenlunde samme tone som de lyserøde lokker, så kan farverne Pink Pop og White mix let blandes sammen for at opnå denne nuance.

Colour Refresh er en nærende hårkur med farvepigmenter, der skal påføres i håndklædetørt hår og sidde mellem tre og 10 minutter. Farven holder i op til 10 hårvaske, så det kan sagtens holde hen over en festivalperiode. Total win, hvis du spørger os!

 

Colour Refresh Pink pop 300 ml. kr. 219,-

Pink Pop hårfarve, 159 kr., Maria Nila hos Beautycos

 

Colour Refresh White mix 300 ml. kr. 219,-

‘White Mix’ hårfarve, 159 kr., Maria Nila hos Beautycos

 

Volume på læberne

For at få den perfekte gloss eller en læbestift, der holder længere tid, så er en god læbepomade en vigtig beboer i makeuppungen.

nuxe14578.jpg

 

Læbepomade, 50 kr., Nuxe Rêve de Miel hos Carefor

 

Hvis håret har fået en omgang, så er det essentielt at holde læberne neutrale for at balancere looket. En lys lyserød ville i dette tilfælde også kunne gå an. Hvis du vil minimere farven, kan den eksempelvis duppes på.

chan16341.jpg

Læbestift, 165 kr., Mac hos Hvisk

Kraftige og karakteristiske øjne

Øjnene er ofte en stærkt faktor i ethvert skønhedslook. I dette tilfælde er Nicole Richies øjne meget kraftige. Hvis du (heller) ikke er en af de heldige, som har kilometer lange vipper, så er et par falske vipper eller en god kraftig mascara et godt bud.

mayb14769.jpg

Mascara, 59 kr., Maybelline hos Beautycos

Påfør gerne en tyk eyeliner for en cat eye-effekt – det giver en flot finish til øjnene.

Maybelline-Master-Precise-Liquid-Eyeliner-Black-31

Eyeliner, 49 kr., Maybelline hos Beautycos

Prikken over i’et

Ensartet hud er nøglen til dette look. For at det ikke skal se for makeuppet ud, så er en BB cream en god løsning. Den jævner huden ud og forhindrer diverse urenheder i at titte frem. Desuden tilføjer den lidt ekstra glød for et sundt og raskt look.

Maybelline-DREAM-FRESH-BB-8-1-BB-Cream-SPF-30-Medium-30ml-31

BB cream, 59 kr., Maybelline hos Beautycos

Tip! Se også MY DAILY SPACEs SoMe-redaktør farve sit hår pink i videoen nedenfor.

 

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

mydailyspace-facebook-logo

 

 

· Mere fra samme kategori ·