Læs også:

Close

MY DAILY NEWS: 23. juni 2016

Kultur, Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i verden

Tinderbox udsolgt dagen før start

Allerede året efter at Tinderbox for første gang skød op i Tusindårsskoven, kan den fynske festival nu melde om alt udsolgt på partoutbilletter.

Der er stadig endagsbilletter tilbage til fredag og lørdag.

Det skriver Fyens.dk.

– Vi har hele tiden haft den overbevisning, at der var plads til en festival som Tinderbox på Fyn, og vi har hele tiden troet på, at Tinderbox ville blive en succesfuld og langtidsholdbar festival, men det er alligevel meget overvældende, at vi kan samle 40.000 mennesker i Tusindårsskoven allerede i år to, siger Tinderbox’ pressetalsmand, Morten Hopballe.

Du kan følge MY DAILY SPACE på Tinderbox via Snapchat.

Snapchat snap my DAILY Space

Scan snapkoden, tryk på billedet, eller tilføj MYDAILYSPACE manuelt.

Fyens.dk

Tinderbox kan melde udsolgt på partoutbilletter. (Foto: Polfoto)
Tinderbox kan melde udsolgt på partoutbilletter. (Foto: Polfoto)

Støjberg får dumpekarakterer af unge

Unge danskere giver udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) dumpekaraterer. Karaktererne er baseret på en ny meningsmåling, som Analyse Danmark har gennemført for Ugebrevet A4 og Avisen.dk.

Det skriver Avisen.dk.

Inger Støjberg får 1,4 i gennemsnitskarakter af de 18-29 årige. Overfører man karakteren til den officielle skala er en utilstrækkelig præstation, der ikke demonstrerer en acceptabel grad af opfyldelse af fagets mål.

Ifølge valgforsker på Aarhus Universitet Rune Stubager, skyldes den dårlige karakter, at nutidens unge er meget mere rummelige og globalt orienterede end den udlændingepolitik, som Inger Støjberg står for.

– En stor gruppe af de unge bryder sig ikke om den meget stramme flygtninge- og udlændingepolitik. De unge ønsker en større åbenhed overfor omverdenen, og den åbenhed oplever de ikke, at Inger Støjberg har, siger Rune Stubager til Avisen.dk.

Avisen.dk og Undervisningsministeriet

De unge dumper Støjberg. (Foto: Polfoto)
De unge dumper Støjberg. (Foto: Polfoto)

Bruce Springsteen får ros, men lyden sables ned

Den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen besøgte Parken i går sammen med sit entourage The E-Street Band.

Selv får musikeren gode anmeldelser for at skabe en fest for sine fans. Til gengæld er anmelderkorpset enige om, at Parkens lyd var elendig.

– Det krævede så også en kapacitet af Springsteens kaliber at vinde over lydforholdene i Parken i aften, kan man tilføje, skriver Gaffa.

– På storskærmene stod Springsteen og knoklede, men det kunne ligeså godt have været Poul Krebs. Så uklart lød bulderet mellem tribunerne, skriver Thomas Treo i sin anmeldelse for Ekstra Bladet.

– Nationalarenaens notorisk pauvre lydforhold skæmmede ellers vildt veloplagte Bruce Springsteen og E-Street Bands maratonkoncert i Parken, skrev Mads Hendrich for Berlingske.

/ritzau/, Gaffa, Ekstra Bladet, Berlingske, Politiken, Jyllandsposten

Springsteen får ros for sin præstation, men Parken kritiseres for dårlig lyd. (Foto: Polfoto)
Springsteen får ros for sin præstation, men Parken kritiseres for dårlig lyd. (Foto: Polfoto)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·