Læs også:

Close

MY DAILY NEWS: 2. juni 2016

Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i verden

Distortion: Kvinde voldtaget efter festen på Nørrebro

Ifølge politiet er en 19-årig kvinde blevet voldtaget ved Dronning Louises Bro efter gadefesten Distortion natten mellem onsdag og torsdag. Det skriver Ritzau.
– Der har været så meget kontakt, at vi betegner det som en voldtægt, men overfaldsmanden har ikke kunnet gennemføre det, fordi offeret har slået fra sig under overfaldet, siger efterforskningsleder Henrik Vedel fra Københavns Politi til Ritzau.

Han understreger, at der er tale om en voldtægt og ikke et voldtægtsforsøg, da offeret har slået så meget fra sig, at gerningsmanden til sidst er stukket af.

– Kvinden opholder sig på et grønt areal, og hun bliver overfaldet og kortvarigt voldtaget. Der er fyldt med mennesker rundt omkring i området, fordi musikken efter Distortion lige er blevet lukket ned. Der er stadig gang i den, så det er ikke sikkert, at nogen for alvor har opdaget, at der sker noget, siger efterforskningslederen.

Fordi der var mørkt, har offeret ikke kunne give signalement, men politiet har efterforsket gerningsstedet og vil gerne høre fra vidner, der kan hjælpe i den videre efterforskning.

/ritzau/

Ung kvinde voldtaget på området ved Dronning Louises Bro efter onsdagens gadefest på Nørrebro (Foto: Polfoto).
Ung kvinde voldtaget på området ved Dronning Louises Bro efter onsdagens gadefest på Nørrebro (Foto: Polfoto).

Medarbejder dræbt på bosted: Chef siger, det var hendes egen skyld

For to måneder siden blev en 57-årig social- og sundhedsassistent stukket ned og dræbt af en beboer på det socialpsykiatriske bosted Lindegården. Politiken erfarer i dag, at centerleden for bostedet mener, at drabet kunne være undgået, hvis den kvindelige medarbejder havde overholdt interne sikkerhedsregler.

Medarbejderen stod inde i et medicinrum med døren åben. Da hun havde ryggen ud til gangen, så hun ikke den beboer, der kom og stak hende ned. Det er centerleder Birger Jacobsens vurdering, at havde hun lukket døren, ville kvinden stadig være i live i dag.

– Den afdøde medarbejder overholdt ikke de sikkerhedsaftaler, som vi har på stedet. Det er ikke noget, jeg har nævnt tidligere, for jeg ønsker ikke at hænge medarbejderen ud. Hun og familien har betalt den højeste pris, siger centerchef Birger Jacobsen.

– Hvis hun havde lukket og låst døren ind til medicinrummet, havde gerningsmanden ikke kunnet komme ind. Så var hun ikke død, begrunder han til Politiken.

Udtalelserne har siden mødt kritik flere steder fra.

Politiken

Chef på bosted beskylder dræbt medarbejder for selv at være skyld i overfald fra beboer (Foto: Polfoto).
Chef på bosted beskylder dræbt medarbejder for selv at være skyld i overfald fra beboer (Foto: Polfoto).

Roskilde Festival 2016 melder om udsolgt

Roskilde Festival har nu solgt alle 80.000 partout festivalbilletter, der giver adgang til samtlige af festivalens otte dage. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Den udsolgte festival har i år hovednavne som Neil Young + Promise of the Real, Wiz Khalifa, PJ Harvey og Red Hot Chili Peppers.

Selv om de 80.000 partoutbilletter er udsolgt, er der dog stadig få endagsbilletter tilbage til onsdag den 29. juli og torsdag den 30. juni. Endagsbilletter til fredag den 1. juli og lørdag den 2. juli er udsolgt.

Du kan købe endagsbilletter her.

Roskilde Festival 2016 har udsolgt på alle deres partoutbilletter (Foto: Polfoto).
Roskilde Festival 2016 har udsolgt på alle deres partoutbilletter (Foto: Polfoto).

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·