Læs også:

Close

MY DAILY NEWS: 16. juni 2016

Mad, Nyheder  | 

MY DAILY SPACE har samlet dagens væsentligste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i verden

Facebook er unges foretrukne nyhedskilde

Facebook er stadig det mest populære sociale medie i Danmark, og en undersøgelse viser, at 47 procent af danskerne får deres nyheder fra Facebook.

Det skriver DR Nyheder og Reuters i en ny rapport fra Reuters Institute for the Study of Journalism ved Oxford, ved navn Reuters Digital News Report 2016.

Ifølge Ritzau er det smartphones eller computeren, som unge helst læser deres nyheder på. Faktisk er det hele 30 procent af unge, der læser deres nyheder på de sociale medier – primært på Facebook.

/ritzau/, Reuters og DR Nyheder

Unge får deres nyheder fra Facebook. (Foto: All Over)
Unge får deres nyheder fra Facebook. (Foto: All Over)

To-årig død efter leg på kirkegård

En to-årig dreng mistede livet ved en tragisk ulykke på Vester Kirkegård i går, da en gravsten væltede ned over ham.

Det fortæller TV 2 Lorry.

Den lille dreng blev klemt, og selv om der blev ydet førstehjælp, stod hans liv ikke til at redde. Det unge forældrepar er blevet tilbudt psykologhjælp på Rigshospitalet.

– Det er et sted, hvor de ofte kom, hvor de hyggede sig og legede, og det var også det, der var tilfældet i dag, hvor den tragiske hændelse skete, siger central efterforskningsleder Kenneth Jensen til TV 2 Lorry.

TV2 Lorry

En to-årig dreng har mistet livet, da en gravsten faldt ned over ham. (Foto: Polfoto)
En to-årig dreng har mistet livet, da en gravsten faldt ned over ham. (Foto: Polfoto)

Avocadomangel fører til kriminalitet og sortbørsmarked

Der er åbenbar mangel på avocadoer i Australien og især i New Zealand. Manglen på den næringsrige, grønne frugt har nu ført til tyveri i stor skala.

Årsagen til tyverierne er, at manglen på avocadoer har ført til priser på helt op til 30 kroner per frugt. Og det har ført til et sortbørsmarked.

Det skriver News.com.au.

Avocadofarmere fortæller, at de har oplevet, at biler er trukket op ved deres plantager og har fyldt bagsmækken med avocadoer. De har også fundet tæpper fyldt med avocadoer fra tyveknægte, der er blevet afbrudt i deres gerning.

Men politiet advarer borgerne mod at købe de stjålne varer:

– De er ikke modne, og nogle er blevet sprøjtet for nyligt og kan stadig have gift på overfladen, siger Aaron Fraser fra New Zealandsk politi til News.com.au.

News.com.au
Der er så str mangel på avocadoer i New Zealand, at de stjæles fra farmere og sælges på det sorte marked. (Foto: Polfoto)
Der er så stor mangel på avocadoer i New Zealand, at de stjæles fra farmere og sælges på det sorte marked. (Foto: Polfoto)

Amerikansk dreng fundet død efter alligatorangreb

En far oplevede sit værste mareridt, da han så sin to-årige søn blive trukket under vandet af en alligator. Faren løb ud i vandet og forsøgte at vriste sin dreng fri af dyret, men uden held. Også drengens mor kastede sig ud i vandet efter sin søn.

Det skriver The Telegraph.

Ulykken skete ud for Disney World i Florida. Efter 15 timers eftersøgning sagde sheriffen i Orange County til en pressekonference, at chancen for, at drengen havde overlevet overfaldet, er ikke-eksisterende.

Desværre fik sheriffen ret og få timer efter pressekonferencen fandt dykkere drengens lig.

Drengen havde leget i vandkanten på en strand ved et af Disneys hoteller. Vandet omkring hoteller bliver brugt til at fiske og sejle i, men svømning har ikke været tilladt.

Nu tjekkes sikkerheden omkring strandene.

The Telegraph

Orange County sherif, Jerry Demings fortalte ved en pressekonforence, at chancerne for at finde to årig i live, efter han blev taget af en alligator, var meget små. (Foto: Polfoto)
Orange Countys sherif, Jerry Demings, fortalte ved en pressekonference, at chancerne for at finde den to-årige i live, efter han blev taget af en alligator, er meget små. (Foto: Polfoto)

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·