Læs også:

Close
Badekar

Chefredaktørens skønhedsfavoritter

Skønhed  | 

Vi har alle skønhedsfavoritter, vi ikke kan leve uden. Der er de gamle klassikere, men der kommer også hele tiden nye produkter, som ender på favoritlisten. Her er chefredaktørens yndlingsprodukter

Personligt elsker jeg alt ved skønhedsprodukter, og det er for mig indbegrebet af luksus, når man kan smøre sig ind i en lækker creme eller olie eller få det blødeste hår.

Der er produkter, som jeg gerne betaler ekstra for og andre, hvor det for mig er helt fint at gå efter den billigste. Men alt sådan noget er ret subjektivt. Så her får du mine favoritter og grunden til, at de er det. Jo jeg bruger skam også lipgloss og andre ting. Men listen her er de ting, ”jeg ville tage med på en øde ø” – eller i hvert fald vil have sværest ved at undvære.

Bliv inspireret og husk, at vi alle har forskellige hudtoner og ting, vi gerne vil fremhæve ved os selv, så lav også din egen favoritliste.

tina sommerhus
En dag i sommerhuset uden makeup men lige efter en dejlig hårmaske. (Foto: Privat)

Øjencreme

VIDSTE DU: At for hver øjencreme, som der sælges, planter Yves Rocher et træ (i kampagnen Plant for the Planet). God stil.

Siden jeg var 25 år, har min største luksus faktisk været at bruge øjencreme. Jeg tænkte allerede dengang, at det var godt givet ud at investere i et sådan produkt, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Lige nu er jeg ret vild med Yves Rocher Youth Reactivating Eye Roll On, der er ret lækker og faktisk også har en okay pris (ja, øjencremer er dyre, og man står og kigger på den lille tube og tænker: “Det er løgn”. Men de holder heldigvis ret længe).

Den køler dejligt, for den har tre små stålkugler, der hvor gelen kommer ud.  Den giver en øjeblikkelig, forfriskende effekt på øjenkonturen, og så reducerer den poser, linjer og mørke rander. What’s not to like?

Yves Rocher øjencreme.

Øjencreme fra Yves Rocher, 299 kr., yves-rocher.dk

Hårkur

En kur til mit lange hår står meget højt på min prioriteringsliste. Den behøver ikke være den dyreste, men den skal ”gøre noget” for mit hår. Nogle gange har man brug for ekstra pleje eller fylde, andre gang bare lidt blødere hår. Maria Nila har jeg som brand kun kendt et års tid, men jeg er allerede megafan. I deres serie Heal er der en super lækker maske, der både stimulerer hovedbund og gør den sund, og gør håret lækkert blødt. Og så dufter den intet mindre end fantastisk.

Hårmaske fra Maria Nila

Hårmaske, Maria Nila, 259 kr., marianila.com

Kropsolie

Jeg er født med en gylden lød, og folk tror altid, jeg lige er kommet hjem fra ferie. Jeg elsker at bruge kropsolier, som også fremhæver den glød. De fungerer for mig, og så længe de er til at arbejde med og ikke bliver siddende som sådan en omgang ”stegeolie”, så er fornemmelsen i huden superlækker.

Mandelolien fra SARD er skøn, og prisen mindst det samme. Olien trækker også hurtigt ind, og bonussen er, at du kan bruge den til alt. Nåh, måske ikke alt – men brug den i ansigtet, på kroppen og i håret. Den er især perfekt, hvis du har lidt tør hud. Du kan også bruge den, når du tager brusebad. Massér den ind og skyl efter. Den er også god som makeupfjerner. Jeg er tosset med den!

SARD mandelolie

SARD, 119 kr., magasin.dk

Læs også: Forkæl din hud med kropsolier

Læbepomade

Jeg går ingen steder uden en læbepomade. Tørre læber er ikke bare grimt, men også ubehageligt at gå med. Jeg bruger den også til at fiksere mine bryn med – altså bare lige køre den hen over brynene, så de bliver pæne. Det kæmpe, amerikanske Carmex har en fin, lille krukke, som jeg synes har en lækker konsistens. Og så holder den længe,på trods af at den bruges flittigt.

Fun fact:
* Der sælges ca. 130 Carmex-læbepomader i minuttet på verdensplan.

Carmex

Carmex, 29,95 kr., matas.dk

Rouge

Hvis jeg kun måtte vælge et makeupprodukt, ville jeg vælge en rouge. For på trods af at jeg aldrig er helt bleg, synes jeg lidt farve på kinderne gør en stor forskel. Jeg bruger sjældent foundation og pudder, men et par strøg med lidt rouge gør, at jeg ser lidt friskere ud. Jeg bruger den også ofte lige på øjenlåget. Øjenskygge bruger jeg kun, når jeg skal ud.

I The Body Shop er der en superlækker rouge, som også er lidt pudderagtig med sine fine kugler. Brush on Radiance er med lysreflekterende pigment og giver fin farve til kinderne og andre steder i ansigtet (jeg bruger den for eksempel på øjenlågene, men den kan også bruges i kavalergangen).

the body shop rouge

The Body Shop kugler, 185 kr., thebodyshop.dk

Natserum

Jeg var fan fra første gang, jeg prøvede den. Det er ikke, fordi den på den måde giver en Askepot-effekt. Men omvendt har jeg brugt den i rigtig mange år, og på trods af at den er dyr, er den alle pengene værd, og så holder den lille glasflaske også i okay lang tid.

Advanced Night Repair Recover Complex II fra Estée Lauder giver en pænere og finere ud, og jeg kan se forskel, hvis jeg glemmer at bruge den. Den forebygger skader fra miljøpåvirkninger og både plejer og fugter i dybden. Men husk, at den ikke kan stå alene og kræver en creme ovenpå. Her bruger jeg ikke nogen fast eller nødvendigvis dyr natcreme. Nogle gange er det også bare dagcremen, jeg bruger, fordi den er tættest på.

advanced night repair

Estée Lauder Advanced Night Repair, 585 kr. magasin.dk

Læs også: Guide til perfekt hud

Ansigtssolcreme

Jeg har altid haft et issue med, at det er vigtigt at bruge ansigtssolcreme – med høj faktor vel at mærke. Så selv om jeg er så gammel, at det slet ikke var et issue, da jeg var ung, og at høj faktor nærmest var SPF 8, så er jeg i dag glad for, at jeg alligevel har købt ansigtssolcremer i dyre domme.

Nu tænker du sikkert: “Jamen så bliver jeg ikke særlig brun”. Men jo, bare rolig, du bliver brun alligevel. Det tager bare lidt længere tid. Men der findes et hav af solpuddere, der kan kompensere for det, hvis det er vigtigt for dig. Og så både holder farven bedre, og du får færre solrynker. Det er da en mega win/win.

Denne Piz Buin med 30 SPF giver høj beskyttese, og så føles huden dejlig blød. Der er E-vitamin derivat i, der er en dejlig antioxidant, som beskytter den sarte hud. Og så er den sved- og vandafvisende. Smart!

piz buin

Piz Buin ansigtssolcreme, 130 kr., matas.dk

· Mere fra samme kategori ·