Læs også:

Close

Det mener Jeppe: #Bikiniklar?

Jeppe er en 27-årig mand, der er uddannet inden for kommunikation og marketing, bor sammen med sin kæreste gennem fire år og har en hel del på hjerte, når det kommer til det modsatte køn. Vi har givet ham lov til at dele lidt ud af sine meninger her på MY DAILY SPACE.

Da sommeren har ramt os, sidder du sikkert og er i tvivl om, om din krop er “pæn nok” til at trække i bikinien. Vores mandeskribent Jeppe har selvfølgelig nogle holdninger til lige præcis den problematik

Sommer og strandvejr er bare skønt. De to ting medfører dog desværre et dilemma for mange medlemmer af det kvindelige køn og måske dig: Er du bikiniklar, eller skal du i stedet trække i den mindre ønskede badedragt?

Forskellen på mænd og kvinder på dette punkt er desværre ret stor, og derfor vil jeg med glæde nu spilde din tid med den problematik, jeg selv har lagt mærke til.

Som mænd er det som regel et nemt valg. Enten har vi et par gamle badebukser liggende et sted dybt inde i skabet, eller også må vi lige et smut i H&M og købe et par nye (og vel også trendy?) badebukser. Ligegyldigt om ølmaven skal luftes eller vaskebrættet skal ud og … vaskes, forhindrer det ikke det mandlige publikum i at trække i det trofaste strandkostume.

Det eneste “problem”, mænd potentielt kan støde ind i, er, om vi skal have normale badebukser eller speedos på – og hvis man som mand hælder mest til en speedo, så kan man lige så godt køre den helt ud og bruge en “mankini”. Forskellen på man- og bikini er, at mandeversionen er meget, meget ubehagelig! Derfor er det som oftest den lidt løsere model badeshorts, jeg personligt trækker i.

Men du, som kvinde, har måske langt større problemer, når det kommer til strandoutfittet. I hvert fald, hvis du har en side af dig selv, langt nede i din underbevidsthed, som bilder dig ind, at du ikke er god nok eller pæn nok.

Hvis du kan identificere dig med dette, vil jeg gætte på, at du sammeligner dig selv meget med alle de andre kvinder, du ser omkring dig. Til det kan jeg kun sige: Lad please være med det.

Man in striped blue speedos
Jeppe går ikke så meget op i sit strandkostume, men han trækker dog sin personlige grænse ved speedos. (Foto: All Over)

Du er allerede bikiniklar

Jeg har selv været vidne til mange kvinder, der har stået foran et spejl og udpeget de mindste små “fejl” ved deres kroppe.

Jeg er også overbevist om, at den model, du måske følger på Instagram, er lige så selvkritisk, når hun står derhjemme foran et spejl, helt alene. Det får dig måske til at blive lidt småirriteret, da du sikkert selv har hørt en af dine mere attraktive veninder sidde og brokke sig over sin krop, hvortil du bare tænker; “Hold nu din kæft! Du aner ikke, hvor heldig du er!”

Hvis du nogensinde har tænkt det, kan jeg med stor sikkerhed sige, at der helt sikkert også er nogen, der har tænkt det om dig, hvis/når du har kritiseret dig selv. Hav lige det i baghovedet, næste gang du står foran spejlet.

Vi kærester har i hvert fald hørt en del på den slags udmeldinger, og det sårer os hver gang, da du ikke alene kritiserer dig selv og taler om mærkelige begreber som at være bikiniklar – du kritiserer faktisk også vores smag, fordi vi rent faktisk synes, du er megalækker. Din krop ser ud, som den nu engang ser ud, men den skal og bør ikke begrænse dig fra at gøre det, du egentligt har lyst til.

Den kedelige virkelighed er, at du nok ikke kan se ud som alle dem, du synes er megalækre. Men! Du kan til gengæld blive den bedste udgave af dig selv. Selv om vi mænd nogle gange fremstår meget overfladiske, skal du ikke lade dig narre af, at vi rent faktisk synes, at selvtillid er mere tiltrækkende end usikkerhed.

Så er du bikiniklar? Ja, for fanden! Lev dit liv, som du har lyst – og hvis du har lyst til at tage en bikini på … hvad fanden skulle så stoppe dig? 😉

 

#Tænkoverdet #DetharJeppeihvertfaldgjort

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·