Læs også:

Close

11 tegn på, at sommeren bliver hvid

Mode  | 

Vores modeblogger Rose Maria elsker hvid – få her nogle ideer til, hvordan du bruger farven hele sommeren

Prognoserne for, at sommeren bliver hvid, er lige så høje, som sandsynligheden for at Sankt Hans faldt den 23. juni. Personligt kunne jeg have en ny, hvid sommerkjole på hver evig eneste dag, hele sommeren. Den hvide sommerkjole begår sig nemlig som en kamæleon i regnskovens underbund til alle sommerens herlige mangfoldigheder – lige fra chill i sommerhuset til grillfester, drinks med veninderne, sightseeing i Barcelona …

En hvid kjole er enhver sommers ubestridte musthave – det siger jeg mig ikke imod. Men faktisk er der denne sommer meget mere hvidt guf at gå efter i butikkerne, som gør sig usandsynligt lækkert til sommerbrune ben. Både i jeans, solbriller og tasker er farven hvid altdominerende – men i en smagfuld 2016-version, der er langt fra de (heldigvis) hedengangne “white-wonderland” Miami Vice-tider. Mon du kan nøjes med bare én hvid ting denne sommer?

White shade

Det første step til at se cool ud, er at placere et par funky shades på næsen. Hvide solbriller er udtryksfulde og markante i ansigtet og skiller sig ud fra mængden. Invester i et par i god kvalitet og med et eksklusivt udtryk, så du bliver chic i solen og ikke tacky.

Theirry Lasry solbriller

Hvide cat-eye solbriller, 2.810 kr., Thierry Lasry (Net-a-Porter)

Style hvid med sort for at give kontrast

En hvid sommerkjole får kant med en sort kontrast. Tilsat læderjakke og flade, sorte sandaler, slipper du både ind ad døren til museumsbesøg, shoppetur eller en low-key sommerfest med Tisvilde eller Skagen-slænget.

Kjole med blondekontrast

Kontrastkjole, 649 kr., Zara

Hvide tæer

Klodshæl: Tjek. Store spænder: Tjek. Hvidt læder: Tjek. Disse hvide sandaler tjekker alle punkter for sommerens absolut mest fashionable fodtøj, som du ikke kan gå galt i byen med. Sæt dem sammen med opsmøgede, hvide mom-jeans og en casual, hvid boyfriend-skjorte og du er all in på wonder woman in white-looket til en afslappet sommerdag.

Hvid sandal zara

Sandaler, 679 kr., Zara

Tennishvid

Den er lidt sporty, meget feminin og virkelig pæn! Tenniskjolen fra Designers Remix er lækker til både feminine sneaks, elegante, åbne stiletter og sommerlige, høje espadrillers. Hvis din arbejdsplads har en rummelig dresscode, kan den også sagtens styles med en pæn jakke og Toga Pulla-støvler og begå sig som “office appropriate” sommerkjole.

designers remix fiona dress pack,jpg

Tennis-kjole, 1.800 kr., Designers Remix

Off duty dress

Skjortekjolen er en sjov sag. På sin vis signalerer skjorten “big business”, men i sin oversize version og tilsat bare, solbrune ben, bliver den med ét afslappet, casual og cool med et strejf af sexet je ne sais quoi-attitude. Derfor er skjortekjolen nok også mere egnet til Københavner-kattens off duty cafébesøg end lange dage som kontormus. Men til de uformelle aftaler er den très chic!

hm skjortekjole

Skjortekjole, 249 kr., H&M

Hvid skygge a la Panama

Engang var hatte noget, man tog på for at signalere status og formalitet. I dag har hatten næsten modsatte effekt, og er et item unge hipstetyper sætter på sned på toppen af hovedet for at dresse et outfit ned og give det tilbagelænet og cool kant. Uanset hvilket formål, hatten tjener, er en klassisk hvid Panamahat din bedste ven i sommervarmen – uanset om du er ombord på turistbussen, ligger på stranden eller udforsker Bornholm på cykel. Den passer til alt fra shorts (i hvid denim, naturligvis) eller en hvid sommerkjole, og giver både dejlig skygge til øjnene og accent til dit outfit.

Rag and Bone panama hat

Panamahat, 1.540 kr., Rag & Bone (Net-a-Porter)

Sommerjeans

Du må have et par hvide jeans i år. Gå efter en loose fit-model, som den revitaliserede “mom”-version – og looket bliver kun endnu mere en vogue, hvis du oven i købet finder en version med broderi, applikationer eller patches.

Maison scotch hvide jeans

Hvide mom-jeans, 1.575 kr., Maison Scotch (ASOS)

Hvid strandtaske

Ingen sommer uden en (ny) strandtaske. Og denne sommer skal den helst være hvid – og allerhest i en lærredsversion fra Balenciaga. Den begår sig også ganske godt som let weekendtaske – eller som “tasken, der kan rumme alt” når du skal flyve langt eller shoppe.

balenciaga shopper

Lærredstaske, 5.210 kr., Balenciaga (Net-a-Porter)

Beach babe

De flestes værste mareridt er at være kridhvid på stranden. Men i år må du godt. Især, hvis du er iført en flot, hvid badedragt eller bikini, der ser superflot ud mod solkysset hud. Hvem drømmer ikke om at ligne Ursula Andress, dengang hun steg op ad vandkanten i Dr. No og fortryllede Sean Connery? (For dem, der er for unge til at huske den klassiske Bond scene kan klippet ses lige her.) Gør hende kunsten efter på stranden med en flot badedragt, der er meget hottere end en bikini for en ægte beach babe.

asos badedragt

Badedragt, 220 kr., ASOS

Den hvide blondekjole

Der er blondekjoler, og så er der denne blondekjole. Den smukke blonde gør netop denne sommerkjole til et sandt modeeventyr, hvor du automatisk føler dig som prinsessen i fortællingen, når du har den på. Samtidig giver de gennemsigte detaljer kjolen et frækt og meget underspillet, sexet udtryk, der gør den anvendelig til både sommerens rigtig fine fester og til en dag i Paris’ gader eller en tur til Versailles.

asos hvid blonder

Blondekjole, 3.050 kr., Asos

Pæn og praktisk

Nogle sommerkjoler er slet ikke kjoler, men en buksedragt i forklædning. Det gør dem ikke mindre fine, for slet ikke at tale om praktiske, og denne buksedragt med blonde er et oplagt valg, hvis dagens program står på en cykeltur gennem sommerlandet, hvor tekstilerne har chance for at flagre lidt i vinden.

hm hvid buksekjole

Jumpsuit, 249 kr., H&M

Læs også: #Brexit bliver dyrt for dig, der vil læse i England

Leise Hartvig Sandman foran University College London, hvor hun studerer. (Foto: Privat)

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·