Læs også:

Close

Har du hørt om Flip Friday?

Annonce  | 

Gør hverdagen usædvanlig med Flip Friday i Magasin denne fredag

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, er Flip Friday måske lige noget for dig. Forkæl dig selv med gratis samples, bliv dullet op af en af Magasins skønhedseksperter, og smag på lidt lækre bobler, alt imens hverdagen bliver lidt sjovere.

Flip Friday
Tid:
Fredag den 3. juni
kl.15:00-18:00

Sted:
Magasin, Kgs. Nytorv – 2. etage

Hvis du er lidt intrigued og vælger at tage af sted, så synes vi lige, du skal holde udkig efter nogle af alle de lækre produkter, du samtidig kan shoppe.

Herunder finder du lidt inspiration fra MY DAILY SPACEs mode- og skønhedsredaktør, Anna Elisabeth Goth Engel.

Selvforkælelse på shoppeturen

Luksus til læberne

Den ultimative læbestift denne sommer må være denne TOM FORD Ultra-Rich Lip Color. Den giver masser af fugt og shine til læberne. Læberne vil synes blødere og mere eksklusive. Farven kan holde i op til seks timer og er alle pengene værd.

Magasin_TOMFORD

Ultra-Rich Lip Color fra TOM FORD, 350 kr. hos Magasin

Pleje til din hud

Denne lækre olie fra Magasin’s egen skønhedsserie er en hurtig absorberende olie, der tilfører huden pleje og fugt. Olien giver en lækker, velplejet udstråling.

Tip! Brug olien på fugtig hud eventuelt lige efter badet.

Magasin_Bodyoil

Body Oil, 185 ml. 99,95 kr. hos Magasin

Feminin blomsterduft

CLEAN Blossom er en delikat og blomsterig duft. Den perfekte duft til årstiden med blomsternoter fra orangeblomsten. Et ekslusivt valg til dig, som ønsker at gøre sommeren lidt mere feminin.

Magasin_Clean

CLEAN Blossom Eau de Parfum, 60 ml, 595 kr. hos Magasin

Parfumefri hårpudder

Denne lækre hårpudder giver fylde og hold til både kort og langt hår. Håret får et sundt og rent look, og den er perfekt at have stående på badeværelset til de dage, hvor du ikke ønsker at vaske hår, eller hvis dit hår har tendens til at blive lidt for fladt. Produktet er både uden silikone og parfume.

Værd at vide: Drysses i tørt hår nede ved hårrødderne og kan derefter fordeles med fingerspidserne.

 

Magasin_Hairpowder

Hårpudder, no. 89 10 g, 144 kr. hos Magasin

Skønhedseliksir

Dette koncentrat er lavet på 100 % naturlige ingredienser. Den påføres, inden du går i seng. Du vil opleve, at huden har et mere strålende udseende, når du vågner om morgenen. En fantastisk formel uden parabener, som er velegnet til alle hudtyper.

 

Magasin_Kiehls

Midnight Recovery Concentrate, 30 ml. 295 kr. hos Magasin

Hvid skjorte med et feminint twist

Modström har lavet denne fine skjorte med snøre i halsen. Skjorten har et klassisk design, men med feminine detaljer. Den helt rigtige skjorte til denne sommers modetrends!

Magasin_skjorte

Toga skjorte fra Modström skjorte, 600 kr. hos Magasin

Unik taske fra Coccinelles

Rosa skindtaske fra Coccinelles, som både kan bruges som crossover-taske og clutch. Tasken er lavet af det blødeste skind, hvilket gør den elegant og lækker. Tasken kan styles til alle sommerens outfits og er perfekt, når du skal en tur i byen.

Magasin_taske (2)

Sibilla taske, 1.699 kr. hos Magasin

Uundværlig sommer T-shirt

Denne T-shirt fra Magasin Lingeri er både enkel og feminin – og så er den et uundværligt item til sommergarderoben, da den både er behagelig og brugbar til stort set alt: Ligefra et par jeans til en feminin nederdel.

Magasin_Top

T-shirt fra Magasin Lingeri, 129 kr. hos Magasin

Sommernederdel i fint mønster

Denne fine nederdel fra Vila er perfekt til en stram, hvid T-shirt, en hvid skjorte eller en tætsiddende, enkel top som den armygrønne vist ovenfor. Det er næsten et must, at du har brune ben til denne nederdel, da det vil give et eksklusivt og lækkert look. Nederdelen er med ribkant, hvilket gør den behagelig at have på når det er varmt og solen skinner.

Magasin_nederdel

Fisabel nederdel fra Vila, 179,95 kr. hos Magasin

Eksklusiv skindjakke

Denne skindjakke med frynser er fra Custommades unikke “by numbers”-kollektion. Hvert stykke tøj er nummereret, og der findes kun ganske få af hver style. Denne jakke er helt unik og er et statement piece fra kollektionen.

 

Magasin_læderjakke

Chamanna by numbers jakke fra Custom-made, 3.000 kr. hos Magasin

Flip_header_698x156px

 

 

Læs også: 15 lyserøde gaver til sommerens fester!

www.wetouch.dk mail@wetouch.dk +45 3920 2224

 

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·