Læs også:

Close

Find dit næste drømmekøb på udsalg

Mode  | 

Vi har samlet fem unikke drømmekøb, som du kan finde på udsalg

Drømme du også om at eje en Valentino-taske, et item fra Baum und Pferdgarten, et par stilletter fra Sophia Webster eller nogle Chloé-espadriller, så kan drømmen måske blive til virkelighed nu, hvor der er udsalg!

Drømmer du om en Valentino?

I øjeblikket kan du spare 2.600 kroner på denne smukke Valentino-taske. Det svarer til 40 procent! Tasken er ideel at style sammen med sommerens festkjoler, sorte sæt eller til en hvid T-shirt og et par slidte jeans.

Drømmekøb1

Taske, 3.090 kr. på udsalg hos Kassandra

Baum und Pferdgarten-skjorte

Baum und Pferdgarten har lavet en meget smuk sommerkollektion, som du i øjeblikket kan finde på udsalg hos blandt andet Magasin. Denne fine skjorte med kinakrave og flæsedetaljer er så unik og elegant. Du kan i øjeblikket spare 559,50 kroner fra den oprindelige pris på 1.399 kroner.

Drømmekøb2

Baum und Pferdgarten-skjorte, 839,40 kr.på udsalg hos Magasin

Sophia Webster-stilletter

Er drømmen et par Sophia Webster-stilletter? Så kan du i øjeblikket få disse fine stilletter til 30 procent hos NET-A-PORTER. Det er en statement-sko formet som en flamingo. En sko, du aldrig vil skille dig af med igen. Nyprisen er cirka 5.000 kroner, så der er en kæmpe besparelse!

Drømmekøb3

Sophia Webster stilletter, ca. 3515,74 kr.på udsalg hos NET-A-PORTER

Glitter-kjolen fra Ganni kan nu blive din

Denne fine kjole fra Ganni er nu sat ned med 570 kroner fra den originale pris på 1.899. Kjolen er dekorativ, meget elegant, og kan også bruges ud over et par bukser for et moderne look. Kjolen har en rund hals og en masse detaljer lavet af små perler og det fineste mønster.

Drømmekøb5

Kjole, 1.329 kr. på udsalg hos Ganni

Chloé-espadriller

Find disse fine espadriller til 50 procent hos Holly Golightly. De er både moderigtige, har et unikt design og kan bruges til hvide sommerkjoler, shorts og blomsterprint – og så er de lavet af det lækreste, bløde læder.

Skærmbillede 2016-06-22 kl. 12.08.18

Chloé-espadrilles, 1.597,50 kr.på udsalg hos Holly Golightly

Læs også: Sådan pakker du festivaltasken!

pakkeguide festival taske

 

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·