Læs også:

Close
DISTORTION har endnu engang lagt de københavnske gader ned, og vi har samlet et galleri med de bedste billeder fra festen.

Find dig selv! Kæmpe galleri fra DISTORTION 2016

Kultur, Nyheder  | 

DISTORTION har endnu engang lagt de københavnske gader ned, og vi har samlet et galleri med de bedste billeder fra festen

DISTORTION er Danmarks absolut vildeste gadefest, og det er blevet cementeret i de seneste dage, hvor festivalen endnu engang har gjort sit indtog med blomsterkranse, dåsebajere og ikke mindst: Sneaks, denimshorts og læderjakker.

DISTORTION 2016 har ikke været nogen skuffelse – udover den voldsomt dårlige nyhed om en voldtægten på Nørrebro onsdag aften, hvad fanden er nu det for noget?! – og herunder har vi samlet et stort galleri med de bedste billeder fra DISTORTIONs gadefester. Både så du kan finde dig selv eller dine veninder, og så du – hvis du ikke var af sted – måske kan få svar på, hvad den der københavnerfest egentlig går ud på.

DISTORTION 2016

Tryk til højre i billedet for at skifte til det næste i galleriet. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·