Læs også:

Close

Fem fine, flade sandaler

Rose Maria er en 26-årig yoga-junkie, modeblogger og PR-type. Du kan finde Rose Marias blog lige her: http://byrosemaria.com

 

Det er officielt. Nu er det (endelig) sommer – også når vi konsulterer kalenderen. Derfor er der absolut ingen undskyldning for ikke at flashe sommertæer i sæsonens fineste sandaler

Fem fine flade sandaler

 

Sæsonens fineste sandaler er i år (tak, modegud) piv-flade. Men det betyder ikke, at vi er henvist til de kedelige og fodformede af slagsen. Tvært imod! Butikkerne er lige nu et overflødighedshorn af det fineste, flade fodtøj, der nok skal imødekomme hver fashionistas hedeste fod(tøjs)-fetish denne sommer! Lige fra variationer i blødt ruskind til spraglede eksemplarer gør det svært kun at nøjes med ét par.

Her er fem af de bedste flade sandaler til sommeren

Sandal i slangeskind

Har du et moderigtigt vilddyr gemt i maven, så lad det komme til udtryk syn for anklerne med en sandal i slangeskind og med sæsonens fikse, lave hæl.

Slangeskind med hæl Billi Bi
Slangeskind med hæl, 1.199 kr., Billi Bi 

Et lækkert drømmekøb

Balenciagas nittesandaler kan efterhånden siges at være en moderne sommerklassiker. I år kommer den ikoniske, flade sandal med modehusets signatur-nitter i den yndigste rosa farve. Den perfekte kombination af sød og rå – og geniale til alt fra blondekjoler til denimshorts og brune ben.

Rosa nitter Balenciaga

Rosa med nitter, 3.000 kr., Balenciaga hos Net-a-Porter

Beige ruskind

Malene Birgers accessories-, tasker- og ikke mindst skokollektioner bliver tilsyneladende kun stærkere og stærkere. Kollektionen denne sommer er ingen undtagelse, og hvem ville ikke gerne tilbringe sommeren iført blødt, lyst ruskind i herlig forening med sort læder? Det bliver uden tvivl et “ja tak” her fra. Uden tøven.

Ruskind og læder By Malene Birger (1)

Beige ruskind og læder, 2.100 kr., By Malene Birger

Romersandaler

Dem, der mente, at romersandaler var en dille, der hurtigt ville være passé, har fået en gevaldig én over lapperne med modebiblen. Sæson efter sæson kommer de i butikkerne igen, og hvert år finder vi os selv dåne over de nye versioner af verdens måske mest klassiske fodtøj. Som i år, hvor vi allerhest skal binde snørerne langt op om læggen – perfekt til gudindekjoler og strandfester!

Romersandaler Zara

Romersandaler med lange bånd, 559 kr., Zara

Fine, eksotiske sandaler

Nogle dage påkalder sig bare lidt ekstra lir, og her er spraglede sandaler måden at føre festfornemmelsen hele vejen ud i tåspidserne. Den eksotiske fortolkning af den klassiske Jesus-sandal er både fin til et casual look med denimshorts og en hvid T-shirt, eller som en farverig accent til en flagrende festkjole til sommerens havefester, hvor høje hæle er et no-go.

Eksotikse Sam Edelman

Eksotiske sandaler, 1.090 kr., Sam Edelman hos Net-a-Porter

Læs også: Blomster, blomster overalt … 

Coloured blossoms in blue water. Keywords: Anemones, flower, flowers, blossom, blossoms, gerbera, daisy, plants, Ranunkel, summers, waters, blue, blossom, blossoming, green, mauve, pink, Alaya Gadeh Modelreleased: NO Property Released: NO Mauritius Images, Batch 09_2015, 0416

 

 mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·