Læs også:

Close
EM fodbold spillerne

Derfor skal du se EM i fodbold

Underholdning  | 

“Ja, ja”, tænker du sikkert. ”Jeg HADER fodbold”. Men vi er faktisk nogle stykker, der elsker fodbold. Og nu har DU, der ikke er vild med fodbold, faktisk muligheden for at blive hooked

Vi vil ikke starte med at lære dig offsidereglen, eller hvad et hattrick er. Men hvis vi nu starter et helt andet sted, og viser dig nogen af de lækreste og sejeste fodboldfyre, som du kan se, nu hvor EM starter, er det vist en ganske god begyndelse.

De er ikke kun valgt for deres fodboldtalenter (selv om man vel må formode, at de har et vist talent, siden de er på deres lands landshold), men også ud fra deres lækkerhed. Så er du klar til at se på fodbold – eller mandekroppe? Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet.

TOP TI lækkerier

Zlatan Ibrahimovic – Sverige

Han er den bedst betalte svensker, og han er megakontroversiel i alt, hvad han gør. Og så har han et ego større end de fleste. Men noget kan han, og svenskerne forguder ham.

Zlatan
Zlatan Ibrahimovic er kongen i Sverige. (Foto: All Over)

Cristiano Ronaldo – Portugal

Vi kan vel med god grund kalde ham ”the body”. Og han ved det også godt selv – i hvert fald viser han den ofte gavmildt frem. Men Cristiano Ronaldos fodboldskills kan ingen tage fra ham. Og når han er med i en kamp, så sker der altid noget. Der er dømt mål, passion og vildskab. We like.

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo smiler glad, efter Real Madrid vandt Champions League i maj. (Foto: All Over)

Thomas Müller – Tyskland

Thomas Müller er angriber eller midtbanespiller for det tyske landshold. Til daglig spiller han for Bayern München, hvor han har spillet hele sin voksenkarriere. At han også ser godt ud i et jakkesæt, det gør bestemt ikke noget. Og så er han også en ”light traveller”, hvilket gør ham til en god rejsekammerat, da vi så kan tage endnu flere kilo med.

Thomas Müller
Thomas Müller er på vej – måske til os? (Foto: All Over)

Iker Casillas – Spanien

Han er 35 år og den anden ældste på holdet. Og så er han målmand og sammen med en totalt lækker kvinde; Sara Carbonero, der er journalist. Iker Casillas er i øvrigt kåret som verdens bedste målmand fem gange, så de hænder er mange penge værd.

Iker Casillas
Iker Casillas kan også sparke ganske hårdt til en bold, selv om han er målmand. (Foto: All Over)

Harry Kane – England

Harry Kane er 22 år og spiller for Tottenham. Vi synes lidt, han ligner og har lidt Beckham over sig. Og det er meget positivt, for ham savner vi stadig. Harry Kane er angriber og derfor en af dem, der tippes til at kunne være en topscorer under dette EM. Det – og Harry – vil vi holde øje med.

Harry Kane
Harry Kane varmer op og peger – på os? (Foto: All Over)

Tomáš Rosický – Tjekkiet

Han har spillet 149 kampe for sin klub, Arsenal, så på trods af, at han ikke er så høj, er han en stor spiller i England! Når han smiler, smelter vi! Og mon ikke det kommer frem, når midtbanespilleren laver et mål eller to under EM!

Tomáš Rosický har et glimt i øjet, og så ser han ret godt ud i rødt. (Foto: All Over)
Tomáš Rosický har et glimt i øjet, og så ser han ret godt ud i rødt. (Foto: All Over)

Ciro Immobile – Italien

Ciro Immobile har den der lidt sjove kombi af noget sydlandsk og skandinavisk over sig. Men når han smiler ind i kameraet, er man ikke i tvivl om, at han ”kan et eller andet”. Og ”det er blandt andet at score mål. Han er netop kendt for sit måløje og sit hovedspil (han er god i luften og kan score med hovedstød). Derudover er han også god med begge ben, hvilket er en kæmpe fordel. Den fordel glæder vi os til at se mere til i EM.

Ciro Immobile
Ciro Immobile er den italienske drengerøv, som vi stadig drømmer om at møde midt i Roms gader. (Foto: All Over)

Thomas Vermaelen – Belgien

Thomas Vermaelen spiller for FC Barcelona og er forsvarsspiller, og på trods af at han ser blid ud på fotos, kan han være noget af en hård nyser på banen. Enhver angriber på modstanderens hold frygter at komme i nærkamp med denne stærke forsvarsspiller. Meeen hvem kan modstå de blide øjne? Vi kan ikke.

Thomas Vermaelen
Thomas kan mere end være en cool forsvarsspiller. (Foto: All Over)

Olivier Giroud – Frankrig

Olivier Giroud spiller til daglig i Arsenal, og han har på det seneste fået sig noget af et skæg. Vi kunne nu også godt lide ham uden, men lad nu det ligge, for hvem bliver ikke lidt blød i knæene, når han står og smiler sødt med sin datter på armen, og vinker ud til publikum?

Olivier Giroud
Olivier Giroud får kvinders moderhjerter til at smelte, når han står med den sødeste pige på armen og vinker. (Foto: All Over)

Robert Lewandowski  – Polen

Robert Lewandowski spiller i Bayern München, men er det store navn på det polske landshold. Sidste efterår scorede han fem mål i en kamp mod Wolfsburg på ni minutter. En rekord, der vist aldrig bliver slået igen. Konen Anna Lewandowski er (desværre også) gudesmuk. Men det er jo gratis at kigge.

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski er klar til kamp for Polen. Og vi kigger med. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·